BITKA-ZA-STUDIO-B
Re: Studi B danas=RTS za vreme Milosevica
#309: Miroslav - Studi B danas=RTS za vreme Milosevica
Ko ti to kaze, partijski sef Vucic, pa on je ucenik Milosevica. Zato ste na RTS-u i ostavili onog krmaka Tijanica jer on menja vlast ko pijan gace, ali ostaje direktor.
Re:
Za sad imamo dva a zbog ta dva ponekad mi dodje da razbijem televizor. Ako dodje treci, televizor ode u kontejner.
Re: Studio B Beogradjanima, a ne Demokratskoj stranci!
#244: Đinđić - Studio B Beogradjanima, a ne Demokratskoj stranci!
Ne lupaj ko otvoren prozor, naprednjak, Demokratska stranka nema veze sa Studiom B. Naivni ste ko francuske sobarice kad dozvoljavate da vam Srpska Napredna Stranka ispira mozak, a i sama je vlasnik televizije Svet plus info koja otvoreno pljuje Djilasa i Demokratsku stranku. Zato pre nego sto odlucis da nesto komentarises dobro razmisli.
Re:
Da je Pink imao bih Grand ili Farmu a na farmi starletu Staniju itd. To Studio B nema i zato je najbolji i ne treba da se menja.
Re: Re: Re:
Zali boze ko komentarise ovde, samo vam je DS u glavi. E naprednjacke sluge sram vas bilo da na takav podli nacin formirate javno mnjenje omladine koja je osnovala Studio B.
Beograde dobro jutro
Zar da mi ugasite mladost.
E moj Dusko da znas sta rade danas.
http://www.youtube.com/watch?v=gKir6xZYe8A
Cujte taj divni glas.
BITKA-ZA-STUDIO-B
Re: BITKA-ZA-STUDIO-B
#365: god bless my socially retarded friends - BITKA-ZA-STUDIO-В
Да, свака част на коментару броју 365! Дакле, ментално затупљивање је почело одавно, однос ненормалног-нормалног се појачава из дана у дан, +30 ретардираних канала > 1 нормалан, ни математика нам не иде у прилог!
Дакле, ајмо, ви и ми што смо у мањини, нећемо дозволити да нас само прогута ова ретардирана већина глобалног срозавања! Ајде да сви гледамо парадокс од "фарме" и претворимо се у та говеда (да само једемо, идемо куда нас воде, без поговора).... пустимо ГОВЕДА да буду ГОВЕДА а ми НАСТАВИМО ДА БУДЕМО ЉУДИ! Поздрав свим неукалупљеним људима који су сачували своје облике!
Beograd
Re: Beograd
Pa ni ne placas ga ti. Studio B se sam izdrzava. A ti placaj Pink.
Pa ne moras ti da ga placas. Tu kucu placaju Beogradjani. Vi sa tim nemate veze.
Subjekt
A si ti dr prof "expert" za medije, u pokusaju, opet si se aktivirala. Ti bi da se grebes od Studija B, gratis naravno.
Re: Re: Beograd
Mozda i nije expert za medije ali očigledno zna nesto o ekonomiji i finansijama... Napisati da se Studio B sam izdržava i da to napiše očigledno osoba tamo zaposlena je stvarno provokacija za zdrav razum.
Inače, ni ja neću više takve ljude da plaćam odnosno Studio B kao što sam ih plaćao da sada.
Re: Re: Re: Beograd
#374: Medija - tor - Re: Re: Beograd
Sto se tice dr prof "eksperta" za medije: ocigledno zna ponesto o ekonomiji i finansijama, jer ume bezobrazno da izmuzava besplatne usluge, a kada se u tome osujeti, krene da se sveti.
U Studiju B ima i kukolja, ali se dr prof "ekspert" nije ustremio na kukolj, nije se ogradio, vec maliciozno zloupotrebljava situaciju da se izivljava i pise komentarise ovde pod razlicitim pseudonimima. Treba ga razobliciti.
| This discussion has been closed. |
Bedan zakon, jos bednija vlast