BITKA-ZA-STUDIO-B
Gost#401 May 27, 2013, 05:36
Ne dajmo petla na vrhu Beogradjanke.
Gost#402 May 27, 2013, 11:20
Za kulturu!
mare#403 May 27, 2013, 11:58
Re: Re: Re: Re: Miloje
#400: Жељко Митровић Ђилас Вучић - Re: Re: Re: Miloje
Ne, nego ste nam mnogo slatki vi koji od para Beograđana hoćete da putujete u Kan, intervjuišete Rozgu...ili da ćutite o tome... ali sve o trošku Beograđana. HOĆEMO PROMENE U STUDIJU B !!!
Gost#404 May 27, 2013, 13:06
Jos i studio b da nam uzmu pa da lepo,i na miru,gledamo Stanije,Soraje,Ekreme,trenutke istine,preljubnike,usput jedno pitanje Vucicu i Dacicu;Zasto Mitrovic jos nije uhapsen a onoliki porez duguje?Eto gde traziti pare a ne da se globe stale i baste kako predlaze ovaj muzicki genije,da ga ne imenujem,prepoznace se sam!
David#405 May 27, 2013, 17:15
Re:
Ne-da nam uzmu StudioB nego da vàs, koji ga godinama pljackate i unistavate, OTERAJU odatle.
Gost#406 Jun 03, 2013, 04:53
sad nam ukidaju omiljeni radio!
penzioner#407 Jun 03, 2013, 05:02
bitka za Studio B
Uskoro ce nam zabraniti da gledamo kroz prozor, a sad eto hoce da nam ukinu omiljeni radio.
Gost#408 Jun 03, 2013, 09:48
Ma nema veze.. Slusacemo Cecu, Karleusu, Dina Merlina i ostale EX YU izvodjace. Super. Seljana rules.
Gost#409 Jun 04, 2013, 07:44
Za naš Studio B, ovakav, kakav poznajemo i volimo!
Gost#410 Jun 04, 2013, 20:57
Imala sam 12 godina kada je Studio B počeo sa radom.
Znači,uz tu medijsku kuću sam odrastala,završavala škole,gajila decu,starila.......provela ceo život.
Želim da uz Studio B jednoga dana,za mnogo godina i odem sa ovoga sveta.
Zato ga ne dirajte jer je Studio B deo građana Beograda,deo nas samih!!!!!!!!!!
Znači,uz tu medijsku kuću sam odrastala,završavala škole,gajila decu,starila.......provela ceo život.
Želim da uz Studio B jednoga dana,za mnogo godina i odem sa ovoga sveta.
Zato ga ne dirajte jer je Studio B deo građana Beograda,deo nas samih!!!!!!!!!!
Gost#411 Jun 08, 2013, 12:08
Ne mogu da zamislim Beograd bez Studija B. Ukudanje vašeg programa bilo bi kao da mi je neko zazidao prozor u stanu, bez moje saglasnosti.
Pristajem da vam plaćam pretplatu, samo vama i kome ja poželim, a RTS neka finansira država.
Vidite sa operaterima da svi Beograđani koji žele postanu vaši akcionari i da tako otkačimo ovu suludu državu. Možemo vam svakog meseca uplaćivati osnivački ulog, bolje vama možda onda prestanemo da nenamerno finansiramo Zvezdu i Partizan. Kome oni trebaju.
Voli vas Beograđanka.
Pristajem da vam plaćam pretplatu, samo vama i kome ja poželim, a RTS neka finansira država.
Vidite sa operaterima da svi Beograđani koji žele postanu vaši akcionari i da tako otkačimo ovu suludu državu. Možemo vam svakog meseca uplaćivati osnivački ulog, bolje vama možda onda prestanemo da nenamerno finansiramo Zvezdu i Partizan. Kome oni trebaju.
Voli vas Beograđanka.
Gost#412 Jun 08, 2013, 19:33
Dodjosi kako vas nije sramota da ugasite simbol rodjenih BEOGRADJANA
Fancy#413 Jun 11, 2013, 11:49
Re:
...rođena Beograđanka sa čarapama i sandalama...i fancy naocarima...;-)
Tast#414 Jun 11, 2013, 19:30
Profesor-gost emisije upravo upitao voditelja Studija B da li je na lakim sedativima...toliko o kvalitetu programa...
:*#415 Jun 20, 2013, 09:22
Molim vassss..
SegaMegaTrend#416 Jun 25, 2013, 17:29
MILIVOJE PAVLOVIC VODI NADZORNI ODBOR STUDIJA B !?! Znate li vi ko je tej covek i da ste se 90-ih borili protiv njega?
Ovo je dno dna koje ste dodirnuli. Voleo bih da vas sto pre ugase...
Sram vas bilo vasih izbora i imena koje nosite !!!
Ovo je dno dna koje ste dodirnuli. Voleo bih da vas sto pre ugase...
Sram vas bilo vasih izbora i imena koje nosite !!!
Gost#417 Jun 26, 2013, 19:57
I pored toga sto nezicim u BGD redovno slusamo i gledamo Studio B.
uz Duska Radovica i Beograde dobro jutro sam odrasla!!!
C. Zebic -Vajagic
uz Duska Radovica i Beograde dobro jutro sam odrasla!!!
C. Zebic -Vajagic
Gost#418 Jun 26, 2013, 20:23
NECEMO VISE DA PLACAMO SPS I JUL BAGRU NA STUDIJU B.
Kako ih nije sramota Duska Radovica...
Uskoro ide peticija za gasenje ove sramote...ali i protesti za promene...
Milivoje pavlovic vas vodi...eee zaposleni na stb, da li moze nize...samo vi nastavite da cutite misevi...
Kako ih nije sramota Duska Radovica...
Uskoro ide peticija za gasenje ove sramote...ali i protesti za promene...
Milivoje pavlovic vas vodi...eee zaposleni na stb, da li moze nize...samo vi nastavite da cutite misevi...
Gost#419 Jun 26, 2013, 21:06
Jedine gradske vesti i informacije o nasem gradu i drugim gradovima i sva ostala desavanja i nasoj zemlji uvek aktuelno, sa dobrim prilozima, emisijama oz kulture, sporta,politike itd.Bila bi velika sramota ugasiti najpopularniju tv i radio studia B. DRUGOVI I DRUGARICE MI SMO UZ VAS
Gost#420 Jun 27, 2013, 07:35
Sve je rečeno. Svesrdna podrška Studiju B.
Gost#421 Jun 27, 2013, 10:43
BANDO CRVENA !!!
STUDIO B=SRAMOTA BEOGRADJANA=STALNO RADNO MESTO MISEVA
Jos malo pa idemo u promene...samo strpljivo!!!
Svi koji ste do sada cutali...
STUDIO B=SRAMOTA BEOGRADJANA=STALNO RADNO MESTO MISEVA
Jos malo pa idemo u promene...samo strpljivo!!!
Svi koji ste do sada cutali...
StB#422 Jun 27, 2013, 18:03
Promene su vec pocele. Milivoje Pavlovic je kao Megatrend-SPS-Jul kadar vec dosao. Timofejev mislii da je svoju debelu guzicu tako spasao. Ja sam duboko nesrecan tim potezom kao zaposlen u StB. OVde ima ljudi koji su iskreno i sustinski protiv ovog ludila koje Timofejev sa malom ekipom sprovodi radi licnih interesa. ...pricacemo jos o ovome...dole...ispred..cujemo se i vidimo :-)
Gost#424 Jun 30, 2013, 21:37
Hajde neki predlog. Znam sigurno jos barem desetak koji size (techn) na ove
| This discussion has been closed. |