Ponovni atest TNG uredjaja
Re:
U peticiji je navedeno "da se odlozi za najmanje godinu dana", sto znaci da moze da se trazi i vece odlaganje
sramota
http://www.telegraf.rs/vesti/662053-okanovic-odloziti-reatest-za-vozila-na-plin-do-2014
Subjekt
Re:
#33: - Moramo se boriti jace! Ovo govedo Jovanovic je bio upravnik saob.policije, a umesto u penziju, otisao je u tu Agenciju, da jos malo uzme para ljudima! Jbli ga Dacic i Mrkonjic, on je njihov kompanjon! Nemozes se resiti parazita, pa to je cudo! Gori su i od ESERIHIJE KOLI!
Re: Re:
Sve je to lepo smisljeno sa njihove strane, ali ne smemo mi vise da cutimo. Sto dalje sve je manje nade da ce se nesto postici
Re: Re: Re:
#35: - Re: Re: Posto nemam nikakva iskustva u organizovanju velikih skupova, a i ne volim da sebe isticem ispred drugih, jer smo u ovom slucaju svi podjednako vazni, uspostavio sam kontakt sa ekipom "Gradjanski pokret 99%". Oni su bili organizatori skupa protiv BusSljus-a, pa sam ih zamolio za pomoc oko organizacije skupa. Mozda i medju njima ima neko ko je pogodjen ovim haracem. Javljam cim budem imao neke preciznije informacije.
STOP pljackasima!
BANDA LOPOVSKA ....pljacka sirotinju!
PROTESTI...PROTESTI...PROTESTI...
Slican problem i u Sidu. Najblizi tehnicki je u Sremskoj Mitrovici, ljudi bez tablica, ne mogu ni da dodju do tamo, a da se ne prica o tome kada ce stici na red.
Ovo se vise ne moze izdrzati!
Otimanje para sirotinji!
Protesti.protesti,protesti............
retroaktivno primenjen zakon!
| This discussion has been closed. |