Pravda za Sasu Bogevskog!!!
Re: razmislite
На жалост ви сте више део проблема, него решења а најмање глас разума. Прво морате објаснити шта овде није јасно? Да ли је пљачкаш ушао кроз прозор и био наоружан шрафцигером и батеријском лампом? Одговор је да јесте. Да ли је раније познат полицији и да ли је био хапшен , притваран и осуђиван. Одговор је да јесте. Да ли је Саша био осуђиван? Одговор је , није. Да ли је Саша био у свом стану са својом породицом? Позивате се на број убода? То ми само говори да никада нисте били у ситуацији где је питање живот и смрт и вас и ваше породице и драгоми је због тога. Питам вас где је правда за све оне побијене или да кажем масакриране у годинама за нама који су били жртве пљачкаша, мада то није баш прави назив али је ваљда довољно политички и етички коректан. Слажем се да доношење закона о коме причате може бити мач са две оштрице и да може бити злоупотребљен али то је ствар за судске и друге државне органе којима је то посао и који јако лоше тај посао раде и сада када тог закона нема, макар у пракси. И наравно заборавили сте једно, ова петиција није о усвајању неког закона већ само један вид грађанске иницијативе да се ослободи Саша Богевски. И верујте ми да емоције овде нису пресудиле. Поздрав.
Re: razmislite
ako jesi glas razuma, pametnije ti je bilo da cutis, posto ni ti ne mozes da znas kako je dobio pet uboda nozem u ledja?! ocigledno nemas dece, pa ne znas sta ti sve prodje kroz glavu kada se desi i nesto mnogo bezazlenije od ovoga... reakcija mozda jeste preterana, ali ko je u takvim okolnostima sposoban da adekvatno odmeri svoje ponasanje?!
Slazem se apsolutno sa peticijom jer je sramota kakvi zakoni stite siladzije umjesto nas porodice! Meni se slicno nesto desavala prije dosta godina, dok sam zivjela u CH. Dok smo cekali na policiju njihov odgovor je bio: VI ne smijete da se branite!! Provalnij ima vecu zastitu i zakon je vise na njegovoj strani cim on smije mene da ugrozi a ja ne smijem da se branim! Sacuvaj Boze. Zao mi je Sase i zelim mu od sveg srca svu srecu, njemu i njegovoj porodici !! Natasha -svi smo mi "SASA", Herceg Novi/MNE SRECNO!
| This discussion has been closed. |
Pravda za Sasu Bogevskog!!!