Да Србија буде уставна парламентарна монархија
Re:
Ово и није питање политике већ националног идентитета и јединства. Краљ није политичар и нема странку зато и волим више монархије од република.
pet decenija je vladala autokratska diktatura Savez Komunista Jugoslavije i trovala nam omladinu političkim naukama kako Kralj ne valja - i to sve posle prevare i otimačine imovine i sva ljudska prava blaženopočivšeg Kralja Petra II. Ajmo vratiti sva oteta prava našoj monarhiji počevši sa prestolom i krunom i pustiti je da vlada u normalnim okolnistima jedno pet decenija - da se ljudi priviknu na parlamentarnu monarhističku demokratiju, pa onda da napravimo ovakvu anketu - mislim da bi bilo više 'fer' tačnije, nego da pitamo društvo koje se još uvek budi iz totalitarnog košmara komunističkog!!!!
Patrijarh Pavle
** ONE GOD - ONE WORLD ** ROYAL WORLDWIDE **
** BOG ** KRUNA ** NAROD ** BOZE PRAVDE **
** VRACANJEM MONARHIJE KRUNISEMO SRBI YU ** VRACANJEM KRALJEVSKE PORODICE KARADJORDJEVIC - VRACAMO PONOS I CAST VEKOVNJ SRBIJI ** S-amo S-loga S-rbiyu S-pasava **
** ZIVEO KRALJ ALEKSANDAR II KARADJORDJEVIC - UJEDINITELJ I ISCELJITELJ HLEBA NASEG NASUSNOG ** ZIVELA USTAVOTVORNA PARLAMENTARNA MONARHIJA ** ZIVELA KRALJEVINA SRBIJE - YU **
** KRUNA <3 SPASA ** LIFE - LINE ** GRADECI ZAJEDNO STECEMO POVERENJE **
** SA VEROM U BOGA SA LJUBAVI I NADOM ZA KRALJA I OTADZBINU ** KAKO TE KOLEVKA ZALJULJA TAKO TE MOTIKA ZAKOPA ** SVE CE PROCI OVOG VEKA KO VARLJIVA SENKA ALI NASE USPOMENE OSTAJU DOVEKA **
+ NIKOLA S MUNJAS BA
Ali, tesko je pobediti lopove na sve strane.
Prvi je taj što nikada nisam živeo u kraljevini Srbiji a voleo bih.
Drugi razlog je taj što su mi se smučili više ovi naši političari koji kao misle na narod a potkradaju nas na naše oči a mi tu nemožemo mnogo da učinimo. Pa se nadam da ako budemo kraljevina Srbija da će naš narodni kralj to da spreči.
Živeo kralj!!!
| This discussion has been closed. |