Vratimo malu Jovanu
Re:
Objasnite, molim vas, kako je moguce da znate i razumete sve sto na tom blogu pise, a da ne razumete ni rec engleskog?
Dakle, zakljucak ovde je da apsolutno niko nema nikakav papir niti drugi dokaz osim zalopojke kakvom se i vi sluzite, ali da se sva usvajanje dece u Srbiji radi iskljucivo preko mita. Odlicno, kada vas budu na kraju tuzili za klevetu i budu trazili odstetu, sudija ce biti odusevljen takvom vasom izjavom i sigurno ce vam poverovati.
Neka vam dobronamerni besplatni pravni savet od mene, a ujedno i najbolji koji ste u poslednja 3 meseca od ikoga dobili, bude da prestanete da iznosite neistine, uvrede i traceve o drugima i zatvorite ovu peticiju i Fejsbuk grupu jer su upravo na njima sve te besmislice iznete. Jedino cete na taj nacin moci da umanjite vec nepopravljivu stetu koju ste sebi napravili i mozda izbegnete zatvorsku kaznu i novcane odstete. Od tih fanova ionako nemate nikakve vajde - 80% ih je maloletno ili neobrazovano, Alvarado je besposlena zena koja ne ume da pobije nijedan argument iznet ovde pa da bar time pomogne, a boljih od nje nazalost ni nemate u svom okruzenju. Od politicara nema koristi, to i 5-ogodisnjaci znaju, osim ako im niste rodjak ili ne donirate veliki iznos stranci. Naravno, nastavite da se sudite, to je vase gradjansko pravo, ali cinite to dostojanstveno i casno.
Re:
Ni vi ni ja ne razumemo ni rec japanskog, siguran sam u to, ali nismo nepismeni zbog toga, kao sto to nije ni Srbijanka koja ne razume engleski. Ne morate biti toliko sujetni i vredjati se svakom mojom porukom ovde. Lepo je sto podrzavate svoju sugradjanku, ali nije dobro sto to cinite na slepo, bez uvida u zalbe koje je podnela i odgovore na iste koje krije od nas.
Re: Re:
#478: Jovan Petrasinovic - Re:
"Od politicara nema koristi, to i 5-ogodisnjaci znaju, osim ako im niste rodjak ili ne donirate veliki iznos stranci." Vidim imate jako dobro misljenje o srpskim politicarima.
Re: Re: Re:
#483: Suncana Alvarado - Re: Re:
Ne morate se uvlaciti politicarima. To sto sam napisao je realnost i u Srbiji, i u Hrvatskoj, kao i u svim zemljama sveta. Ako to ne shvatate, ne razmisljate racionalno. A ako ne razmisljate racionalno, postoje institucije i lekari u njima koji vam mogu pomoci.
Poziv na linc neistomisljenika i iznosenje kleveta na Internetu nije humanitarni rad. To je ogorcenost zbog nekih prethodnih losih iskustava u zivotu ili jednostavno besposlicarenje.
Sto se tice argumenata, objavite zalbe i odgovore na njih pa cemo imati o necemu konkretnom da diskutijemo. Dogod ih krijete bicete sumnjivi i gubicete podrsku ljudi koje ste obmanuli da ste u pravu. Verujem da tu jasno stoji zbog cega je dete oduzeto, ali vama ne odgovara da se to sazna i cuje druga strana price.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re:
I meni su ukrali oba deteta i rekli da rekli kako su psihički i fizički zlostavljao,a niko ih nije ni pregledao. Imali pravde za to?
| This discussion has been closed. |
Re:
#473: srbijanka -
Srbijanka, ovaj sajt je koristan i govori o legalnom procesu usvajanja srpske dece, a namenjen je inostranim usvojiteljima. Ne skrecite sa teme, nego objavite zalbe i odgovore na zalbe, dosta je bilo obmanjivanja.
Inace, ovaj sajt bio mogao biti poucan i za vas, kada biste razumeli sta na njemu pise, naravno. Neka vam Alvarado prevede bar ovo:
"***It is a violation of Serbian law to have children photo listed on public websites. Any agency or organization doing so is in violation of Serbian law and should be avoided***"