Peticija za ukidanje 3. testa male mature
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Miladinovićka :)
Pazi ovako... Ako moji roditelji nisu polagali prijemni ispit i ako ministar ove države nije polagao prijemni ispit, i ako bivši ministar Gospodin Žarko nije polagao prijemni ispit i ako predsednik ove države Tomislav Nikolić nije polagao prijemni ispit, zašto bih ja polagala sedam predmeta? Zapravo oni ne znaju koliko je to obaveza oko spremanja ispita, jebote, u celih četiri sata koliko se radi prijemni mi treba da radimo 3 testa od kojih ćemo moći da imamo maksimalan broj poena 60... A šta je sa školom? Tri godine se računaju u 40 poena... A tri sata u 60? Pa dokle više? Stvarno nema smisla...
Pokrenite bre peticiju za ukidanje celog polaganja male matureee..Ovo je sranje,ne mozemo da polazemo tri testa,to je NEPRAVDA! Mi sad trebamo sve da ucimo od petog do osmog razreda,ma nosite se bre..Samo zato sto smo mi mala generacija tj. ratna generacija pa moramo po novim pravilima da polazemo,a one jos starije generacije nisu ni polagale,zasto su onda svi morali da polazu???!!! Pozz -.-
Treba strajkovati
Re: Re:
#70: - Re: treba sakupiti 30 000 potpisa
Trebalo bi 10 000, ali to nije toliko bitno. Bitno je da sakupimo neki ubedljiv broj na primer 5 hiljada ili tako nesto, bar da bismo pokazali da ovo nije glupost i da smo ozbiljni. Zato podelite na fejsbuku molim Vas, jedino tako mozemo da skupimo potpise.
| This discussion has been closed. |