Peticije.online

Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

VAŽNO!!!

Gost#1 Nov 21, 2013, 08:47
Da li bi i studenti koji su upisali tek 2012.godine prvu godinu i Bolonjci su, mogli da potpisu peticiju, kao izraz podrske (posto sam '87 godiste i imam dosta drugarica kojih se tice ova peticija)?
Solunci svih fakulteta#2 Nov 24, 2013, 22:05

#1: -

Možete potpisati, ali kad dođe do sređivanja peticije, pred predaju nadležnim organima, sve što nije u kategoriji 'studenti po starom programu' moraće se, nažalost, izbrisati. U svakom slučaju, neizmerno hvala svima vama koji podržavate ovu akciju. Lepo je znati da se i mlađe kolege solidarišu sa nama. Znajte da i od nas možete očekivati najmanje potpis podrške, ako vam, ne daj Bože, nekad zatreba.

Gost#3 Dec 03, 2013, 20:30
Ja sam potpisala peticiju iako sam diplomirala po starom programu. Sad kontam da moj potpis nije validan ili???
Solunci svih fakulteta#4 Dec 03, 2013, 23:08

Re:

#3: -

Poneki diplomirani Solunac može i da se provuče, bitno je da smo svi jeli isti hleb :)

Gost#5 Jan 24, 2014, 13:09
A ti si zaboravio da zavrsis fakultet, zato sad trazis potpise. Strasno !!!
Gost#6 May 05, 2014, 21:50
Kako da znam pod kojim sam brojem upisana ako su moji podatci skriveni(mada mislim da sam sve potrebno popunila,ipak bih zelela da proverim).
Hvala!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.