PETICIJA: STOP UBIJANJU NAPUŠTENIH PASA!
Re:
SRAMITE SE!! Rusili bi vladu zbog dzukela, gdje ste bili kada su bili JMBG PROTESTI da srušite vladu, FUJ gadite mi se vi,, humanisti,, voljela bih da svi vi dobijete barem po jedan ugriz od tih divnih životinja.
svi se trebate pitati jeste li...
Re:
Gdje smjestiti 10-15 hiljada zivotinja, znate li vi koliko to iziskuje finansijskih sredstava, a drzava nije u stanju da izdvoji nekome kome je potrebnije nego zivotinjama.
Re:
Nemojte tako gospodine,sada ce poceti ovi humanisti da vas psuju ,trebali bi mi napraviti peticiju DA eutaniziranju napustenih ,gladnih,iznemoglih,agresivnih pasa,ali hajd svakako ovom peticijom nece nista postici.
Re:
Grčevita borba navodnih zaštitnika životinja koji to u stvari nisu jer da jesu ni jedan pas ne bi bio na ulici, borba je za velike novce dobijene na račun pasa a bez imalo znoja tako da su spremni na sve pa i najteže prijetnje. Užas!
Re: Re:
#462: iskreni ljubitelj životinja - Re:
Slazem se s vama, ja zaista volim zivotinje,i znam da nije humano ubiti tolike zivotinje,ali misljenja sam da drugog rijesenja nema, kastracijom ,cippovanjem,usvajanjem neznatno ce se smanjiti broj lutalica i to min 5-10 ako ne i vise godina,kada se broj lutalica svede na neki normalan prihvatljiv broj, izvolite,usvajajte,borite se ,ovako cete samo pogorsati situacju,zaustavljanjem ove odluke, za koju godinu bice haos u drzavi iako je vec.Zamislite da se broj udvostruci pa da iih bude 20-30 hiljada,kako to udomiti,kastrirati i nahraniti.
Re:
dobro glasanje sto je previse je previse,nasa djeca nesmiju u park da izadju ok kerova lutalica ovi iz udruzenja za zastitu pasa nek ih pokupe i kuci odvedu ako im je zao kerova
zelimo da reci da ne ubija za pse i cak napustene. zato molimo da samo bilo makar malo nahranite i udomite mali dom da vama ne bude smetalo i nemate hrane a nema veze i hranite malo i vode..imajte malo srce.
Re:
definisi 'neodgojeno'..
tacnije, nasom greskom su oni na ulici, tj. niko ih nije ni odgajao, ako smo vec neke stvari zasrali, ajmo ih ispravljat, a ne ko najveci supci da ih ubijamo.. NIKO, CAK NI MI LJUDI NEMAMO PRAVA DA NEKOM ODREDJUJEMO DA LI CE NEKO DA ZIVI ILI DA UMRE!!!!!!!
| This discussion has been closed. |