STOP koncertu cece na novosadskoj tvrdjavi
Re:
Да смо нормална држава покретач ове петиције би био у затвору због говора мржње и качења непостојеће заставе непостојеће републике...
Subjekt
Re:
Ако ти се не допада ти на том ВАЛУ можеш да се вратиш одакле си дошао па тамо слушај Томпсона
Re: Re:
O tome i pišem celo vreme namere pokretača teme nemaju veze s Cecom ni brigom za "skrnavljenjem"tvrđave....
....
Re: ....
A protiv čega se boriš?
Jesi siguran da je to Ceca ?Turbo folk ? ili vam je ppokretač teme ubacio kukavičije jaje?
Pročitajte ponovo uvodni tekst i sve vezano za pokretača teme pa će vam biti jasno da ova peticija nema veze sa Cecom.
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201311/646675/uhapsen-nenad-canak.jpg
to je osoba koja nikako ne bi trebala da bude javna lichnost niti uzor mladima jer ona i njeni obozavaoci predstavljaju kancer srpskog drushtva!
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
RATNI ZLOCINAC ?
'92 - '94. sam po rovovima jeo govna i pesak, sanjao casu vode i sapun, da bi tvoje dete danas bilo slobodno, zivo ! Svake druge sekunde mi je metak zujao pored glave, mine padale oko mene, a raskomadane drugove sam prestao i da brojim ! Dete li ti sakato u kolevci jebem, tukao bih te da znam ko si, dok ne propisas majcino mleko !
| This discussion has been closed. |