STOP koncertu cece na novosadskoj tvrdjavi
Nikola
Zasto potpisujem ovu peticiju? Zato sto Ceca za mene takodje je veliki zlocinac i zasluzuje da provede svoj zivot u zatvoru. Nikad za toliko godina nije uputilA niti ijednu rijec ili "izvinjenje" zbog svega toga sto je Arkan uradio! Sramota neka je nje i dabogda se njoj vratilo svo robstvo svih nevinih i sveg naroda koje je Arkan pobio i krv njihovu slavio u toj kuci gdje ona isad uziva! CECA JE ZLOCINAC! Zar treba da zapjeva "Secas li se lepi grome moj" to vrijeme kad je tlo pod Arkanovim nogama pucalo! Tamburica fest nije za nju i TACKA!
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re:
Ako je udaja za kriminalca zločin (a pitam se po kojem to zakonu) onda vi osudite Tuđmanovu ženu i Pavelićevu decu i unuke i Gotovinu vašeg domobrana što ga slavite kao boga, nemojte samo srat o srpkim zloćincima. 1/3 pobili , 1/3 raselili, 1/3 asimilovali...došli ste ovde da serete o moralu. Marš u pičku materinu!
E da, i piše se takođe, ne takodže!
Re: Re:
Sa tvojim tekstom si pokazo sebe i sve one koji vole cecu i arkana. Nemate pameti ni malo sama vas je mrznja i sirenje genocida. Nemoj dvaput reci da i ti neces zavrsit kao oni pobiti po beogradu od bandi Zemunaca ili kao pobiti izbeglice u Bosni sa strane arkanovaca.
Re: Re: Re:
Svaki se debil na internetu poziva na nekakvu pamet. O mržnji i "širenju genocida" lol mi ne pričaj, ti, koji Republiku Srpsku zoveš "srpskim rezervatom".
Kako vas bre nije sramota. Svako ima pravo da sluša ono što želi i nije mi jasno zašto se ovo pretvara u političko pitanje! Ne znam po čijem se nalogu ovo radi, ali definitivno je usmereno protiv ljudi u Srbiji i vodi samo ka međusobnom svađanju.
Re:
Pa pročitaj pokretačevu "lokaciju" te trabunjanje o tobožnjoj Cecinoj krivici za "Jogurt revoluciju" ikao je rečeno da je 88 imala 15 godina jasno će ti biti da ova peticija nema veze s njom već da je Paravan za promovisanje secesionizma itd...pa uostalom 43 % a broj i raste je potpisnika iz drugih zemalja bivše Yu naručito iz Hrvatske i BiH samo je pitanje kada će autor peticije potražiti pomoć i od Prištinskog Koha di Tore pa da cirkus bude potpun :)
Vama želim da se izborite za istinu! A tu ženu treba da je sramota što postoji!
| This discussion has been closed. |
Koliko ti imas godina da pises ovakve bezvezarije