ZAHTEVAMO ODLAGANJE PRIJEMNIH ISPITA NA FAKULTETIMA
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: Zašto ne ukinuti?
Osnovci su prijemni ukinuli prijemni, zašto ne bismo i mi? Domovi mnogih porodica su uništeni. Ljudi, tj maturanti, kojima se to desilo nisu spremni ni psihicki za to, a kamoli fizički, bez prostora za rad, bez krova nad glavom! Ne radimo to zbog nas, već zbog onih kojima je to neophodno.
Re: Re: Zašto ne ukinuti?
#153: Maki - Re: Zašto ne ukinuti?
Ma da, a tebi kao ne bi savrseno odgovaralo da se ukine prijemni? Onda sacekaj 2017. godinu kada ce se polagati strucna matura, do tad lepo uci za prijemni. Ja se nadam da ce ugrozene osloboditi bilo kakvih troskova i da ce biti na budzetu ove god.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
nije valjda luda da uplati te pare. to ne bi niko od nas, sem ako nije debeli burzuj.
Bolje da ste napravili takvu peticiju nego da molimo da nam odloze prijemni...
Re:
(Ne)organizovanje mature je druga stvar, na koju mozemo uticati neposredno, medju svojim vrsnjacima i za to nisu potrebne peticije vec cista ljudska savest.
This comment has been removed by the author of the petition.
Pa neka im odloze prijemni. Zasto celoj Srbiji pobogu? Dani zalosti i vanredna situacija nece trajati do jula meseca svuda aman.
Re: Re:
Veruj mi, i za to treba peticija jer ima mnogo maturanata koji ne bi da se odreknu mature zarad ugrozenih, ali bi im zato dobro leglo odlaganje prijemnog. Dvostruki standardi.
Re: Re: Re:
Maturu treba ukinuti jer je bacanje para, a njome ne dobijamo nista. Samo paradiramo ustogljeno, a zabava uvek bude nula. Nisam za to da se novac predvidjen za maturu uplati za ugrozene jer je to prevelika suma (bar za mene licno), pogotovo s obzirom na to da je gotovo celo moje odeljenje vec doprinelo volontiranjem ili paketima.
Нису укинули малу матуру и неће је укидати влада.
Nisu ukinuti. Mala matura se odrzava
Re:
Zašto? Zato što se plašiš da bi protiv-argumenti mogli imati neki uticaj? Pa mora sve biti predočeno.
Dovoljno rečeno. Toliko ste opsednuti ovim da ćete po 20 puta potpisati peticiju, pa i u tuđe ime. To nije lepo i neće se uvažiti. Bolje se potrudite da zaista imate onoliko pravih glasova koliko piše da je potpisalo peticiju.
| This discussion has been closed. |