ПОНОВНО УВОЂЕЊЕ РАДНИХ АКЦИЈА И ЦИВИЛНЕ ЗАШТИТЕ
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: Answer
Please, don't start to talk about something whitch is absolultly wrong! Man, in this moment it's a huge flood in Serbia, many cities, villages and fields are under wather and there are many people who lost their homes and lifes!!! WE NEED FOOD, WATHER, SOAPS, CLOTES, TENTS...WE NEED HELP!!! DO YOU UNDERSTAND!?YOU CHOOSE A WRONG TIME TO PROMOTE SOME STUPID THINGS LIKE VIDEO GAMES OR SOMETHING LIKE THAT! IF YOU ARE UNABLE TO DO SOMETHING FOR SERBIA PLEASE GET OUT FROM PAGE!!!
Re:
Please, don't start to talk about something whitch is absolultly wrong! Man, in this moment it's a huge flood in Serbia, many cities, villages and fields are under wather and there are many people who lost their homes and lifes!!! WE NEED FOOD, WATHER, SOAPS, CLOTES, TENTS...WE NEED HELP!!! DO YOU UNDERSTAND!?YOU CHOOSE A WRONG TIME TO PROMOTE SOME STUPID THINGS LIKE VIDEO GAMES OR SOMETHING LIKE THAT! IF YOU ARE UNABLE TO DO SOMETHING FOR SERBIA PLEASE GET OUT FROM PAGE!!!
Re: Re: You are rarely idiot! get out of page, you stupid moron!!!
Gluposti
Ako hocu radicu, ako necu necu...
ZNACHI PO VASHOJ LOGICI, SAD CEMO SVE INTELEKTUALCE DA ODALJIMO OD INTELEKTUALNOG RADA DA BI KOPALI KANALE I UCHILI SE DA BUDU FIZIKALCI, uchili se shta je pravi mushkarac koji ima teshku ruku i ostale gluposti....
vec vidim da je sledeci korak razvrstavanje na mushkarce i zene, mushkarci u radne akcije da rmbache a zene kuci da chuvaju decu i rade kucne poslove... hahahahaa
ISPUNICU jednu zelju onom vizionaru koji je pokrenuo ovu peticiju, NAPUSTICU ovu zemlju shto preee, znachi plache mi se kad vas vidim zaslepljeni neralnim ciljevima koji na duze staze mogu samo loshe doneti.
hvala!
Re: Одговор забезекнутом псеудоинтелектуалцу: слободно иди, нећеш нам недостајати...један мање...
Аутор петиције:
Re: Gluposti
Put pod noge, pa idi negde gde tako plitke umove tolerišu. Od takvih mi se diže kosa na glavi. Sva sreća ima ova zemlja ima još puno školovanih i pismenih, I TI SEBE SMATRAŠ INTELEKTUALCEM? Zbog takvih ja se stidim diplome
Одговор на "глупости"
Aутор
Upravo ovih dana sam razmišljala o prošlom vremenu kada je još bila stara Jugoslavija,SFRJ i palo mi je na pamet isto to,mislim na radne akcije.Rođena sam i živela sam u Hrvatskoj do 1995.godine kada sam izbegla prvo u Banja Luku a posle došla u Beograd gde sam i sada .1982. godine sam sa Omladinskom radnom brigadom "Stjepan Sekulić-Jucko" iz Nove Gradiške učestvovala na SORA u Valjevu,a sledeće godine 1983. u Negotinu.Tada sam imala 14 i 15 godina.Sada imam ćerku koja ima 17 godina i mislim da bi i za nju i za ostale mlade njenih godina bilo korisno iskustvo biti učesnik neke radne akcije.Pre su se ljudi više družili i bili upućeni jedni na druge,o bratstvu i jedinstvu i da ne govorim,sve je bilo mnogo bolje,lakše i lepše.Podržavam svim srcem,drago mi je da ima istomišljenika.
s poštovanjem,
Biljana Stamenković
| This discussion has been closed. |