BEZ POLAGANJA MALE MATURE ZA OSMAKE 2014.
Re: potvrdjeno je da ce se mala matura polagatati bez obzira na trenutno stanje u Srbiji
Re: Re:
Bilo je polaganja, samo su na kraju bili ponisteni rezultati.
Re:
DA LI STE VI SVESNI DA SU DECA OSTALA BEZ KROVA NAD GLAVOM?! DA 90% NJIH NEMA NI OSNOVNE STVARI,A NE KNJIGE?!
Da. Ali to ne znači ništa da se neće polagati. Možda će biti odloženo polaganje male mature, ali prerano je donositi bilo kakve zaključke i praviti ovakve peticije, jer je ovo samo iskorišćavanje situacije.
anonimys3
Re: Re: Re:
Ovo je iskoriscavanje situacije?! Ovo su samo realne cinjenice.
Pa pobogu stavite se na mesto ljudi iz Obrenovca,Sapca, kako je njima? Kako ta deca da polazu prijemni? Koliko je njima vremena potrebno za oporavak? Uostalom ovo je na dobrovoljnoj bazi,Vas niko ne tera da potpisete.
Nije pravedno mozda da oni pisu, jer su ugrozeni i nemaju uslova za to, ali ovo je samo koriscenje situacije kao sto je i @Ljiljana napisala.
Re: Re: Re:
Uopste ne bi bilo pravedno da se odlaze polaganje prijemnog ispita neki ucenici su zakazali i vec uplatiti more ili preko skole ili sa roditeljima i ako bi se to uklopilo u prijemni ispit bilo bi retardirano a ako bi se poklopilo sa mojim letovanjem svima bi jebao mater!
Re: Re: Re: Re:
Mislim da svako ima pravo da izrazi svoje misljenje.
I zao mi je svega sto se desava u nasoj drzavi. Prerano je bilo sta zakljucivati u vezi ovoga i pogotovo ovim putem. Ta uloga pripada drugome.
Mala matura se prosle godine polagala, samo su rezultati bili poniste i djaci su bili primljeni u srednje skole na osnovu uspeha...
JESTE LI VI NORMALNI?!
| This discussion has been closed. |