BEZ POLAGANJA MALE MATURE ZA OSMAKE 2014.
Re:
Molim te,reci mi na kom programu,UBEDJEN sam da nije istina,ako jeste....
Re: strajk!
ljige male
Re: Re: ljige male
iz beograda,ali svakako ne bih koristila ovu situaciju za ovako nesto nebitno
Re: ljige male
Obrati paznju na recnik i cemu vredjanje?! Kao prvo ja nisam iz Beograda,a osnovala sam ovo. Kao drugo citaj malo o cemu se ovde prica,odnosno pise. Kao trece vas treba da bude sramota,toliko sramota da ne treba da se oglasavate! Vi ste prosle godine imali resenja,mi ove godine imamo poplave, i daaa,onda smo mi ti koji ipak treba da polazu. Dabome.;)
Re: Re: ljige male
#959: Katarina Plavsic - Re: ljige male
Pa da vidim da si neka klinka 99 koju mrzi da uci pa je iskoristila sve ovo da poniste prijemni,oce kako nece,umesto sto se rapravljas ovde sa mnom,vidim da ti nisi ugrozena posto sedis za kompijuterom jelte,lepo pravac po zbirke i mrs na ucenje,smesni ste
Inace,dorcol:))
Re: Re: Re: ljige male
Draga,ja sam svoje naucila.
Ovo radim samo zbog te dece,a vec sam vise puta ponovila da samo oni treba da budu postedjeni,a ti,posto vidim da lecis svoje frustracije na nama,bolje idi volontiraj.
Uostalom, ko je protiv ovoga moze slobodno da iskulira peticiju,to je dozvoljeno.
Re: Re: Re:
Onda su verovatno mislili na proslavu male mature,ne na sam ispit.
Re: Re: Re: Re: ljige male
#963: Katarina Plavsic - Re: Re: Re: ljige male
Prvo nisam nikakva draga,a drugo ti od njih milion si nasla da radis nesto za tu decu ,joj koja si ti dusa od coveka,skidam kapu.
Ae bre sram vas bre bilo vlada ce odluciti za tu decu nemoj ti molim te da se brines
Re: ljige male I NIJE TE SRAMOTA?
JA SAM DA SI TI MENI ZIV I ZDRAV DOVOLJNO GREJALA STOLICU. ovo je za debilne djake koji nista ne rade 8 godina pa oce sad da se izvuku. a ja nisam ni jednu jedinu cetvorku imala zakljucenu od kad sam krenula u prvi razred. i nije ovo samo zbog nas nego i zbog te dece.Nauci da citas. a o vasem prijemnom mi ne pricaj molim te,na pijaci su se kupovali
Re: Re: Re: Re: Re: ljige male
#968: - Re: Re: Re: Re: ljige male
Trece glupa si i nemamo vise o cemu da razgovaramo/pisemo. Pozdrav.
Re: Re: ljige male I NIJE TE SRAMOTA?
#969: - Re: ljige male I NIJE TE SRAMOTA?
JOJ MALOUMNICI JEDNI BRE PA PRVI BISTE SE SAD ZRTVOVALI NA BILO KOJI NACIN DA NADJETE PRIJEMNI KO MI BRE
Re: Re: Re: ljige male I NIJE TE SRAMOTA?
#971: - Re: Re: ljige male I NIJE TE SRAMOTA?
I posle smo mi maloumni i nekoga oslovljavas sa ''ljige male''?
Re: Re: Re: ljige male
#961: - Re: Re: ljige male Samo si ljubomorna na nas i nista vise. Brini ti za svoju guzicu, nema potrebe da brines i za nas. Usput da ti kazem da si previse nevaspitana, pa cu i ja biti malo. K***c ti u ustima. Ne smaraj nego radi svoj posao :*
| This discussion has been closed. |
strajk!
DAKLE JEDINO STO PREOSTAJE JE STRAJK.DA NIKO NE DODJE NA PRIJEMNI(ni jedan) KO IZDA PIZDA! JEDINO TAKO CEMO SE IZBORITI