STOP NASILJU!!! PETICIJA PROTIV SNEZANE ZUNIC BOZINOVSKI!!!
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
This comment has been removed by the person who wrote it.
http://www.alo.rs/vesti/hronika/profesorka-medicine-quot-tukla-sam-dete-ali-je-otac-krivRe: Re: Re:
I sta sad? Tresla se gora, rodio se mis. Izasao clanak u par novina, pobunio se narod, potpisivali peticiju i ????????????? Koliko je to potpisa potrebno da se nesto uradi, da li mozda treba da se blokira neki put, ispred skupstine mozda? Da li sad treba potpisivanje peticije za smenu tadasnjih sudija, socijalnih radnika? Molim autora peticije da se javi i kaze nesto?
P.J.
Da li se osecate kao da ste pomogli detetu svojim komentarima? Uradimo nesto, ljudi. Ovi komentari nista ne znace. Kada se objavi bilo koja peticija, proverimo njenu istinitost i pravo na vrata nadleznih. Dok im ne napravimo pritisak, ovakve stvari ce trajati i ponavljati se. Najlakse je sedeti kod kuce za racunarom, gledati i komentrisati. Ja, kao pojedinac, ne mogu to sama, ali kada bi bilo nas dosta, napravili bismo veliki pritisak i sve ono sto je pravedno i sto zelimo, stupilo bi na snagu. Ocekujem odgovor od onih koji su za. Nemojte biti 'tastatura pravednici', idemo na dela. Gde ste?
Re:
I sta predlazete? Autor peticije se ne oglasava. Ipak mislim da on treba nesto prvi da zapocne.
Re: Re:
Predlazem da se za svaku istinitu peticiju okupe svi komentatori koji su zdravog razuma i da idemo da pokrenemo licno nesto. Od online peticija nema nista, mogu da posluze samo da se svi okupimo i to je to.
| This discussion has been closed. |