РАСПИСИВАЊЕ ВАНРЕДНИХ ПАРЛАМЕНТАРНИХ И ЛОКАЛНИХ ИЗБОРА
toni vam je prijatelj???.Jel zato izgibe narod za vreme bombardovanja olosi prodani? Jel zato nasa vojska i policija ostavi koske po Kosovu?Stepo,Putnice,Gavrilovicu,Bojovicu,Misicu IZVINITE. Ovo se gospodo veleizdajnici ne moze oprostiti.Izbore i da raspisu ima da pokradu.Dakle samo konkretna AKCIJA.Sa njima se ne moze drugacije.Ceo ovaj dan mi se vracaju slike 78 dana pakla. Dzukele natovske i izdajnicke dokle vise sa ponizenjima?
ВАНРЕДНИ ИЗБОРИ
Поштована хвала на вашој подршсци, има још храбрих и поштених људи у Србији који хоће да дигну главу и врисну НЕЋЕТЕ НАС ВИШЕ ЛАГАТИ . Послао сам мејл Бранку Драгашу да потпише петицију и он је то одмах урадио под редним бројем 431.
Погледајте сајт Бранка Драгаша и прочитајте његова запажања о актуелној ситуацији, погледајте његову биографију коју човек и у ова смутна времена неће да крије.
Сменићемо их зато што су нас сви упропастили 15 година сам им дао форе следећу им недам, због мене, због моје деце и због Србије
Живела Србија
vucic je marioneta i treba da se sto pre skine s vlasti. upropasti i ovo malo sto je ostalo! stetocina, on je gori od najezde skakavaca pracene pozarom pa poplavom! potpuno obmanuo glasace i nastavio rasprodaju i pljacku osiromasene osakacene zemlje.
Napred sa izborima
VOSTANI SERBIE!
Re: autor peticije
Шта је у петицији наплативо???????????????????????
Молим појасните?????????
Пре него нешто изјавите , распитатјте се.
Живела Србија и њена паметна деца.
This comment has been removed by the author of the petition.
Потписао сам ову петицију јер је расписивање парламентарних и локалних избора неопходно. Али, само неопходно. Није довољно. Није потпуно. Треба да се рааспишу општи избори. Значи истовремено и избор председника Републике. Зато је јуче, у петак 27/02/2015.г., отворено потписивање захтева Народној скупштини за разрешење председника Томислава Николића и Владе. То за собом повлачи опште изборе, Текст петиције и потписивање је на: http://www.peticije24.com/sssss Обавестите и друге о њој.
ВАНРЕДНИ ИЗБОРИ
Поштовани организатори митинга да ли је митинг пријављен полицији?
Ко обезбеђује митинг?
Ово све питам да власт не би послала пар људи који ће разбити пар излога а после ће организаторе митинга односно све нас окривити да смо лопови, криминалци итд.
ВАНРЕДНИ ИЗБОРИ
ВАНРЕДНИ ИЗБОРИ
Веома битна ствар за вас који желите да организујете митинг је та да ваша идеја наставка пута ка еу је условљена признањем СРПСКОГ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ као посебне државе.
Па би било добро да изнесете свој став о СРПСКОМ КОСОВУ И МЕТОХИЈИ.
На основу тога ја вас питам КО ЈЕ ГЛАВНИ ОРГАНИЗАТОР МИТИНГА????
| This discussion has been closed. |