РАСПИСИВАЊЕ ВАНРЕДНИХ ПАРЛАМЕНТАРНИХ И ЛОКАЛНИХ ИЗБОРА
шта има ту да се прича,да су јуче отишли било би касно
Ne može ovako na svoju ruku odlučivati šta narod hoće!
БОЉЕ ЈЕСТИ ДЕМОКРАТИЈУ НЕГО ГОВНА,КУШО САМ ПА ЗНАМ,ИЗБОРИ ,НЕКА ГРАЂАНИ ОДЛУЧЕ!!
Obavestite i uputite se i na druge grupe samo nemojte slikarske grupe, jer tu ih ima iz celog sveta.
Nena-iskrena
Nemam komentar hvala vam što ste mi dozvolili da dam svoj potpis
Re: Nena-iskrena
Ja ne razumem kako da ja počnem peticiju, pa vi ste je počeli, i ja vrlo rado sam došla da je potpišem <3
Re: Re: Nena-iskrena
#17: nena-iskrena - Re: Nena-iskrena
Ви не морате започињати петицију него проширите причу о петицији међу својим пријатељима.
Сматрам да су парламентарни избори потребни јер је актуелна власт неспособна да реши проблеме у којима се Србија налази. Поред тога, СНС није испунила скоро ниједно предизборно обећање, осим обећања њиховим активистима да ће им обезбедити радна места. Такође мислим да СНС и њихова влада воде лошу међународну политику којом се Србија беспотребно удаљава од Русије. Верујем да нису у стању ни да се изборе са криминалом и сепаратистичким тежњама у Рашкој и Војводини. На крају, сматрам да је Александар Вучић издао своје политичке идеале и начела како би се докопао власти. Његове изјаве значајно одударају од оних пре неколико година док је још био Радикал, што доводи у питање његову искреност, уверења, па и добре намере. Генерално, власт није дорасла ситуацији у којој се земља налази, и због њихове неспособности испаштају недужни грађани Србије, док се један узак круг привилегованих и даље богати на рачун државе, а постоје и они којима држава очигледно ништа не може.
| This discussion has been closed. |
Што рече Воја,брзо ће пролеће,а онда нека нам по- могне Бог и срећа јуначка.Поздрав од Зорана из Крушевца.