Опозив Муамера Зукорлића
Alo bre covek je zavrsio "svestenicki" faks! Pa sto ne vodi ekonomiju, turizam, ydravstvo, nego OBRAZOVANJE!!!
Ne samo Zukorlica, treba smeniti sav ovaj polusvet koji nam kroji kapu godinama. Oni nam kradu zivot. A Zukorlic ce da nas vrati u srednji vek.
Re:
#180: - Mala ispravka:*Uelbek! Sto se tice preporuke, slazem se. Trebalo bi da je procita cela akademska zajednica Srbije - barem da se zna u kom pravcu najbrze idu ove reforme i kome su one, kao takve, najefektivnije. Svako ko ima ili je imao veze sa dnevnom politikom (bio on tzv. antifundamentalista, liberal i sl.) i trenutno je u nauci, znajte da je tu iz ovih instrumentalistickih razloga. Pored tzv. politickih tradicionalista, oni su stihija koja najefikasnije vodi Srbiju putevima modernizacije NatoPaktIslamizacije. A Zukorlic je maska, u pitanju je trenutak dugorocnog resenja statusa njegovog privatnog univerziteta. Pre toga je prosao Megatrend (sada Dzon Nezbit), a nedavno zamalo da se resi, tj. proda i status Univerziteta u Pristini. Ostali univerzitetski centri bice reformisani malim koracima, kao sto je zapocet udar na finansiranje Projekata, institucionalno slabljenje ugleda ''netrzisnih'' (najpre drustveno-humanistickih) nauka itd. Sta ce jos uslediti, dobro znaju nasi analiticari.
Re:
Нетачно. Пупин, Тесла, Њутн и многи други научници, као и људи из света уметности, демантују ову тврдњу.
Потписујем петицију јер сматрам да Муамер није компетентна личност да буде председник Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво Скупштине Србије .Сигуран сам да је његово именовање повезано са политичком трговином која је и те како нашкодила становницима Србије.
Re:
#201: Ateista nesrbin gradjanin drugor reda -manjina -
Како си успешно на чистом српском језику успео да се представиш као Ateista nesrbin gradjanin drugor reda -manjina, док си се у тексту који си написао правио невешт у коришћењу српског језика? Ова чињеница наводи на разне закључке.
Сматрам да као представник, ма које мањине, немаш ништа мања права у Србији него што биимао у било којој земљи ЕУ. Убеђен сам да имаш већа права него што би имао, на пример у Француској, Немачкој, Великој Британији... Такође, као представник било које мањине, имаш доста предности у односу на оне који се изјашњавају као Срби.
Потписала сам јер не мислим да је тај господин није квалификован за позицију на коју је постављен, а не знам ко га је поставио ни зашто. Млади образовани људи напуштају земљу, а на чело тако важних институција долазе необразовани и људи који заговарају верски екстремизам.
| This discussion has been closed. |