BEZ POLAGANJA MALE MATURE ZA OSMAKE 2014.
Re:
AKO SE DOVOLJNO POTRUDIMO I OVO ODE U MEDIJE I RODITELJI CE DA CUJU IZ RAZNIH GRADOVA I IZACI CE NA STRAJK NORMALNO NECE DA POPLAVLJENA PODRUCJA I SVI MI RADIMO PRIJEMNI A ONI PLANIRAJU DA GA ODLOZE ZA AVGUST.PA ALO BRE OVO JE LETNJI RASPUST NECU DA GA PROVEDEM UCECI ZA MATURU!
K
Peace
Re:
Pa u pravu si,ali uzalud kada ''boz diplome se ne moze upisati srednja skola'' -.- Objasni ti to njima. -.-
Ministre...
Re: Re:
prosle godine nisu radi li su zavrsni ali se ponistio pa smu upisali skole koje su hteli
pitam se
Re: Re:
Deca iz ugrozenih podrucja i nece polagati njih i treba osloboditi,ostale ne.Nema razloga.Ukljuci malo mozak pre nego sto dodjes na ideju napisati nesto i pokusati da budes pametan.Nepismenost u Srbiji je sve veca.
Neverovatno.
Ovde nije samo naša korist u pitanju, već ta deca, koja su sve izgubila, sada moraju još i o prijemnom da razmišljaju.
Čitala sam u komentarima i za taj štrajk, nisam iz Beograda, pa nisam u mogućnosti, ali zanima me da l' će se neko odzvati i kako nameravate, i kad da ga sprovedete?
I da li neko razmišlja da se obrati Vučiću na twitteru?
Re: Re: Re:
#1566: TotalnoNebitanLik - Re: Re:
Ma nemoj mi reći.Koja bre nepismenost? Ovo je 21.vek čoveče. Ako njima otkazuju neka otkažu i nama.Treba svima krojiti istom merom!
Re:
Gde su to skraceni? Kod mene od ponedeljka su po 45 min , tj u Medicinskoj skoli u Kraljevu koje je pogodjeno poplavama. Strasno
Re: Neverovatno.
#1568: Razočarana - Neverovatno.
PROTESTI S EORGANIZUJU U PONEDELJAK U 11.30H IDPRED SKUPSTINE GRADA. TRUDIMO SE DA SAKUPIMO MNOGO LJUD.
Odakle si? Mozes li d aorganizujes nes u tvom mestu? Treba nam i podrska drugih gradova
Re: Re: Neverovatno.
#1572: PROTESTI ! - Re: Neverovatno.
Nema šanse, inače Zrenjanina.
Ali moramo nešto da preuzmemo, ovako zaista ne ide. Iskreno, meni nije neki problem, skroz sam odličan đak, ne brinem toliko za svoje bodove, ali šta će deca koja su izgubila krov nad glavom? Zar niko ne razmišlja o njima?!
Re:
Ne seri :)
Sta da rade deca koja ne mogu da se spremaju za to? Nis razmisljao o tome?
UKINITE POLAGANJE!!!
| This discussion has been closed. |