Peticije.online

BEZ POLAGANJA MALE MATURE ZA OSMAKE 2014.

Kontaktirajte autora peticije

This comment has been removed by the site administration.

Reason for the removal: spam

Gost#1727 Jun 17, 2014, 11:56
Ajde ne serite vise.Nek ukinu u obrenovac bodovanje i nek se upisu u zeljene skole a vi sto nista ne ucite i sad tu kukate ocete sve na silu.Pa ne moze da se prodje 8 razred bez mature (ne u smislu da sam glup kao sto su ovi pre branili ministra) nego da ima puno onih koji idu u seoske skole i ne znaju recenicu da sklope i oni trebaju da prodju u npr medicinsku?
Gost#1728 Jun 17, 2014, 11:57
Vama sto nista ne hvali samo iskoriscavate situaciju kako vas nije sramota.Kazete da ne mogu da ukinu njima nego svima..Oni sto nemaju kuce i domove a vi koji iz kompijuterske stolice ili fotelje ovo pisete nesto vam hvali? Uci se citavo vreme skolovanja a ne zadnjih 2 nedelje.Pozz.......

Gost#1730 Jun 18, 2014, 05:25

Re:

#1723: -

Otvorite novu temu ....nepravilnosti testa , opet neko nesto muva ....majka sam odlicnog osmaka , bila sam prisutna ispred skole prosla 2 dana kad se polagalo ...ima dosta nepravilnosti barem kod mene u mom kraju ...NAJVECA STVAR !!!DELJENI SU PRAZNI LISTOVI TESTA!!!! ...to je bilo na srpki a juce u toku testa iz mat. dolazi inspekcija da pita decu dali su svima listovi lepo odstampani ..imam jos prica .....DAJTE NOVU TEMU ,,,NEMA BODOVANJA TESTA

Gost#1731 Jun 18, 2014, 05:34
Najpravednije bi bilo da se testovi NE BODUJU!!!...bez bodovanja da ne objavljujemo i pisemo sta ste sve radili ...toliko napravilnosti ,..DELILI SU PRAZNE TESTOVE , PRAZNI LISTOVI , deca nisu radila test jer nemaju na cemu , verujem da ste roditelji i deco primetili jos nesto vazno za ovaj test ...dajte da pisemo

Gost#1733 Jun 19, 2014, 16:50

Re: Re: Re:

#7: Anonymous - Re: Re:

ne bi se mi bunili kad bi i nama ponistili

gost#1735 Jun 21, 2014, 00:02

i sta sada, prosli su testovi, milicije nema ispred skole kao ni zamenika direktora skole koji je u ranim jutarnjim satima nasao razloga da vice na decu koja su vec pod stresom, rezultati su tu, prepisivanje svuda gde je moglo, pomoc supervizora takodje u nekim ucionicama sto naravno nije bio slucaj svuda i tako oni koji su se na taj nacin snasli opet imaju bolje poene od dece koja su vredno ucila radila tokom cele godine i pripremala se uporedo za malu maturu, katastrofa. I sta sad neko ako nema dva ili tri boda ne moze u zeljenu skolu, da li neko o tome razmislja, naravno ne, sta reci.

Gost#1737 Jun 25, 2014, 19:12

Re: Re:

#1730: - Re:

hajde stvarno-otvorite! stvarno ima puno neregularnosti ali ocigledno nema veceg interesovanja za to! i opet mi koji ucimo decu da budu dobra i postena na kraju budemo osteceni. vidim da se i u novinama slabo pise o tome. podrzimo roditelje protiv male mature- to je izgleda jedina grupa koja se okupila!

sanjchy905#1739 Jul 16, 2014, 16:09

Re:

#1: -

Neću da je potpišem, jer ništa u životu nije lako, pa ni školovanje. Ne može preko leba pogače. Znači, knjige u šake pa prijemni. Ne može da se prođe bez teškoća. Ko to želi taj neće videti svetlu budućnost!

sanjchy905#1740 Jul 16, 2014, 16:13

Re:

#1: -

E pa ti nemoj da upisuješ školu, jer nisi za istu! Treba da se nesto pomučiš da bi zaradio.

Gost#1743 Jul 30, 2014, 19:23
Obrisite bre ovu peticiju zavrsen je i upis i sve.
Mirjana#1744 Feb 02, 2015, 12:33

Re: Re:

#193: IdIoT - Re:  

Mogu da zamislim kako si uradio test, tako nepismen. :O

Jelena#1745 Feb 13, 2015, 18:09

Naravno da trebaju da polazu.Samo za djake koji su izgubili domove moze da se napravi izuzece.Zasto bi bila postedjena deca iz svih ostalih gradova u kojima se,hvala bogu,nista nije desilo.Kakva glupost.Neka vlada organizuje prijavljivanje porodica sa osmacima koji su izgubili domove a ovi ostali neka uce!

anoni#1746 Sep 19, 2015, 15:13

anonimusss

To je glupo, jer onda glupi upisuju dobre skole.
Gost#1747 Oct 20, 2015, 14:03
Sve mi jasnno čim sam pročitao naslov
Gost#1748 Nov 26, 2015, 13:53
Zalosno je opterecivati nasu decu toliko, da moraju da polazu malu maturu i prijemni za Srednju skolu, ostavite decu neka upisu sta zele, tada ce biti i bolji uspeh u skoli.
Gost#1749 Nov 26, 2015, 14:43
Nasa deca su i ovako opterecena gradivom, polaganje male mature bi ih dotuklo. NEMOJTE MUCITI VISE TU DECU
Maki#1750 Nov 26, 2015, 14:44

Re:

#1748: -  

Bravo