BEZ POLAGANJA MALE MATURE ZA OSMAKE 2014.
Re: Re: Ana
Malo misli svojom glavom pre nego nesto napises ! Ako vec toliko hoce da se polaze prijemni , neka kupe knjige , deca nece uciti iz troskova :*
Re: Re: Re: Matursko vece
#387: Jesam u pravu. - Re: Re: Matursko vece
gledaj ovako,jesu ta deca napacena i mi ih sazaljevamo ali zasto bismo ukidali natursko vece? sta ce obi dobiti od toga? desava se,mogao je i deo grada gde smo nas dve da bude poplavljen,ali nije hvala bogu. ali da jeste,da li bi oni ukidali to zbog nas? nekome je to velika sreca i radost. mozda jeste nebulozan primer, ali koliko devojaka,ne tako lepih i uvek ignorisanih ceka osam godina tu jednu noc da zablista predivno obucena i nasminkana? Ne znam za vas ali nama je ukinuta najveca radost tokom cele skolske godine-ekakurzija u osmom razredu. noc koja bi trebalo da bude nezaboravna,luda,prelepa! i sad jos i ovo? mislim da je malo previse A I PONAVLJAM ONO STO JE DOSTA VAS REKLO,NE MORATE UKIDATI MATURU POBOGU KO VAMA BRANI DA DATE PARE I PORED OVE BEDNE 2000 din??
Re: Re: Re: Re:
profesori moraju da imaju odredenu kvotu casova koju npr.pr hemije ne moze da ispuni samo u jednoj skoli,vec mora da radi u jos jednoj
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re: Ana
Vidjala sam wc solje sa vecim IQ -om od tebe. Pa ajde seti se koliko si placala knjige? Ja sam komplet knjiga za svaku godinu placala po 100e. To puta cetiri razreda je 400evra. Ko ce to da placa za samo 20 dana sad? Da necemo mi to da im placamo mozda pored svih poreza i svega,ili ce oni jadni kojima su kuce unistene? razmisli malo pre nego sto napises nesto,glupaco. i nabij taj :* sebi u dupe. Toliko
Re:
Sasvim te razumem, ja nisam jos nista kupila ali te razumem. Nema potrebe za ukidanjem mature,ko hoce neka da pare za ove ljude,ko nece ne mora. Kakve veze iam matura sa tim? Prsli su ljudi potpuno.
Re: Re: Re: Re: Re:
u nekim slucajevima ali to su slucajevi gde imaju dve sveske i sve je u redu, ali to je retkost takoda je svaki ucenik ako njegov profesor radi po PS-u bezbedan sto se tice bodova iz skole.
takvi slucajevi su retki
This comment has been removed by the person who wrote it.
Bez polaganja male mature za osmake
.
Mala matura nije vazila prosle godine, a ja kao djak osmak mislim da je realnije da se ucenici upisuju u skole samo po proseku!
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
za one koji ne znaju PS-u znaci "Pravila sluzbe"
Re: Re: Re: Re: Matursko vece
#404: - Re: Re: Re: Matursko vece
Zelimo da ukinemo polaganje male mature! A ne proslavu, kapiras?!
Re: Re: Re: Re: Matursko vece
#404: - Re: Re: Re: Matursko vece
Meni je iskreno zao da slavim, dobijem 2 cevapa, casu koka kole, 3 balona i ocajnu pevacicu za 2500 din, i da 50% ode u direktorkinu zadnjicu, ako znam da postoje ljudi kojima bi te 2500 od svakog od nas znacilo previse
| This discussion has been closed. |