BEZ POLAGANJA MALE MATURE ZA OSMAKE 2014.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Idemo normalno,nisu kraceni casovi i osim klasicne nastave 5-10 minuta pricamo o poplavama.
a mi koji nismo poplavljjeni opet ne mozemo da naucimo toliko neka se niki odrastao covek stavi u nasu situaciju pa da vidimo oce on nauciti 7 predmeta od 5 do 8
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: 1
Izvini,kojih 90 %?Pa nije poplavljeno 90% Srbije.Slazem se da deca iz poplavljenih podrucja ne polazu,ali ostali zasto da ne?
p.s. Imam sina osmaka.
Ovi prijemni ispiti samo stvaraju nervozu i paniku a nikakvo znanje se ovim ne dokazuje!!!
Kaktus
Re: Re: Re: 1
Kako to mislis da deca koja su potopljena da ne rade, a ovi drugi da rade?mm??
Sad oni trebaju da upisu bolje skole?Ne moguce je to izvesti il svi ne rade prijemni ili svi rade!
Re: Re:
prosle godine JESTE bilo polaganja, to sto je neko ukrao testove to je druga prica. NIJE HUMANO da iskoriscavate neciju patnju radi vasih sebicnih potreba!
Re:
Tebe da prati malo gramatika srpska! "Vas" se pise pocetnim velikim slovom SAMO ako se persira JEDNOJ osobi, koliko ja znam imenica DECA je u MNOZINI i deci se NE persira. Hvala.
Kako da se spremaju deca iz Obrenovca? Šta će oni? Kako oni da uče? Odakle? Njihovi vršnjaci ne mogu da budu volonteri, da im bar pomognu malo. Njima je na poslednjem mestu sad srednja škola. Kuće i domovi su im uništeni i ko zna koliko dugo će ostati tamo u prihvatilištima. Zar ministarstvo nema razumevanja za sve njih?
| This discussion has been closed. |