Da predsednik Nikolić pomiluje Kristijana
NEVIN BAR ZA OVU STA GA SAD TERETE 100%
Re:
Jeste sada je bolestan,ali nazalost to ga ne abolira krivice.Cudim se da su ga uopste i pritvorili.
koje nisam citala, upoznala sam ga, gledajuci Farmu 6 i bila sam odusevljena njegovom iskrenoscu i on ne moze biti los covek, zao mi je sto su mnogi koristili tu njegovu iskrenost. Zelim mu svako dobro! Do sada nikada nisam potpisivala bilo kakvu peticiju ovo je prvi put. Porucila bih mu BUDI COVEK SINE MOJ!!!
Re: uh
olos je uvek olos. pa vi niste normalni. kakava bre peticija. a ona deca sto im je prodavao drogu pa unesrecio njihove roditelje nema veze.za njega moze samo krimos da nesto trazi i moli. posten i normalan covek nikada
Ma kakvo bre pomilovanje!?
Osim ako niste mislili da zelite da vaseg idola Kristijana Golubovica, koji glumi velikog kriminalca, a inace je sitni dzeparos i jajara, Toma Grobar pomiluje po glavi.
Re: Ma kakvo bre pomilovanje!?
#439: Tamara Djuric - Ma kakvo bre pomilovanje!?
Ovdje se radi o pravnoj terminologiji,a Ti si ga(ukoliko si zaista to ti) milovala po nekim osjetljivim mjestima na tijelu ,pa se zato sada i javljas.
Re: Re: uh
#434: sveti arhandjel pravedni - Re: uh
nemoj sada biti nepravedan ,Kristijan djecu savjetuje da treniraju ne da se drogiraju.
Ko je kod njega kupovao drogu mogao je da je preproda, nije ih on savjetovao da je upotrebe licno...ako je neko kupovao kod Kristijana drogu,zasto se ne javi ovdje i kaze svoje misljenje?
Sloboda za Krileta...
pravosudje je lose u Srbiji
jer nema dobrog i pravog sistema niti se upraznjava 2/3 kazne sto je normalno svuda u svetu.
Re: Re: Re:
#423: Otac Lavrentije - Re: Re:
Vecu glupost nisam procitao. Jebo tebe Kikica i ti njega.
| This discussion has been closed. |