Oduzimanje nacionalne frekvencije Pink televiziji
rasterati gamad. ako treba i onom motkom, sve kriminalci i lopate
lea kis je jedina obrazovana osoba na pinku a i ona radi glupe emisije, ostali su ispod dna
zar nije cista korupcija da ste zaposleni u minisraerstvu zdravlja i da imate kao njihov pr emisiju infoklinika na pinku
ostavke!!!
Nemanja Velikicu, idi sam da te ne bi krivicno gonili
Potpisala sam peticiju zbog njene osnovne ideje, ali ne bih mogla da se složim sa svim navodima. Npr. sa sledećim:
"Licno verujem da je ovaj nas narod jako pametan i normalan."
Sa prethodnim ne bih mogla da se složim u, jer "lično verujem da je ovaj naš narod" neobrazovan, prost, povodljiv, podanički i potpuno nenormalan.
Ostalo podržavam 100%. (peticija br. 2001)
prvo da im se oduzme frekvencija a onda da se pokaznjavaju
Zato sto je vlasnik otac ubice i naravno zbog svega loseg sto promovisu .
mislim da bi novinari prvi trebali da potpisu ovu peticiju, ovo je smrt novinarske profesije
voditeljke sa golim sisama do poda i butkama ko u mesari i to gledaju deca jbt
Ana gligorijevic napumpala i usne i zdrelo, da partizanu bude vrelo! Haha,,,koji bolid od zene!
sve zene koje rade na pinku do jedne su bolidi
rade, haa
volim sto hejtujemo ovaj pink
Vreme u kome zivim nije nista bolje od onog u kome sam rodjen, a rodjen sam kada je poslednji tracak Rock and Roll-a umirao.Hvala ovom Coveku sto je pokrenuo peticiju protiv necega. Dugo je nas narod u "Anesteziji", jedva cekam dan i cas kada ce neko ustati i podici glas, glas razuma. Ovde nije samo rec koliko vidim o televiziji, vec o tome sto ona koristi pravo na obmanu covecanstva i naroda u nasoj zemlji i izvan nasih granica, tamo gde su nasi pobegli od ovog zla ovde.
Ipak bih ponovio najdrazi citati iz pesme kult-rock grupe EKV : "Ovo je Zemlja za Nas, ovo je Zemlja za SVE NASE LjUDE.."
Tako treba i da ostane. :)
drago mi je sto peticija lepo napreduje, sirite dalje, da rasteramo mrak i pink smradove
tv pink, bolesno
| This discussion has been closed. |