Oduzimanje nacionalne frekvencije Pink televiziji
ANA GLIGORIJEVIC - PUSIKANA TV PINK!
O Ž.Mitroviću nemam ni jedne lepe reči da kažem, jer o poltronima i lopovima nikada nisam imao lepo mišljenje.
Сувишно је коментарисати!
Odlicno i svaka cast za dosetku, ukinuti pink a Mitrovic da plati sta duguje radnicima i državi ili zapleniti imovinu ILI u mardelj na odvikavanje
Rade na crno, ne placaju porez, sire prostakluk i kurvarluk, voditeljke su kao s Pigala, kokain se rastura na sve strane. Oduzeti frekvenciju i strapati ih u zatvor. Pod hitno.
Marija Egelja je u toj meri retardirana da nije u stanju kako treba da vodi ni vremensku prognozu. Pink, kriminal, prostitucija.
Ana Gligorijevic, karanje u grlo, TV Pink.
zato sto ne zelim da bestidne zene kao sto su sanja marinkovic, snezana dakic, ana gligorijevic i ostale slicne njima budu modeli ponasanja mojoj deci
Samo isfrustrirano-raspamećeni muškarac može da tvrdi kako su plastificirano-mumificirane, trenutno aktuelne ženturače sa TV Pink privlačne.
Re:
gligorijevic ana je od svih najbestidnija jer izgovara onim sugavim napumpanim ustima gomilu lazi, zabranio bi njoj i takvima da se ikad vise pojave na bilo kojoj drugoj tv
sram ih bilo
pink su i glupe prezenterke sa fudbalerima, ima li sta gluplje i suplje
Re: delije
? Koliko ja znam, fina zena. Kakvu ste to pricu pustili, vidi se na njoj da je prosecna zena koja samo radi da othrani dete. Preterali ste.
| This discussion has been closed. |
TV štajga - PINK TV.