Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima
Re: Re: Re: Re: Re: EU
Re: Re:
DA A IZGLEDAJU KRSNO DINARSKO VELEBITSKI! TO SU SVE NAKAZNICE I RUGOBE! TAKVIH NEMA NI U HOROR FILMOVIMA!
PA OD SRBA LEPSEG I PAMETNIJEG NARODA NEMA!
NEK CRKNU OD MUKE NIKOLA TESLA JE SRBIN!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EU
#1480: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: EU
RADI SE O MOJOJ ZEMLJI SRBIJI ZEMLJI MOG RODJENJA PRATIM I NE PRATIM SAMO JA NEGO SVI SRBI NEKO JAVNO NEKO TAJNO I CEKAMO SA LISICAMA NA RUKAMA STRANE DOUSNIKE
Зашто би ми били Црњи и Гори од Црњогораца?
Ima jedan dobar vic za to:
Krenuo crnogorac i vojsku i pozdravlja se sa majkom a ona počne da kuka i da se udara u grudi. " A bre majko , ne kukaj idem u vojsku ! " , ona još jače " A bre majko , ne kukaj idem u vojsku ! "ona još jače kuka " A bre majko , ne kukaj idem u vojsku ne idem u Beograd! "
Re: Re:
А како би земљаче решио питање мешовитих бракова. Ја сам Шумадинац, али ми је жена из Даља где је рођен и Милутин Миланковић. Шта су моја деца? Они нису чисти Србијанци.
Re: Re: Re: Re: Re:
#1475: Srbija - Re: Re: Re: Re:
JESTE IMA DA GA OPEVA LICNO I PRILICNO GUSLAR SLAVKO JEKNIC SA DURMITORA TRENUTNO NACELNIK SEKTORA UNUTRASNJE KONTROLE U POLICIJI SRBIJE U 29 NOVEMBRU
TAJ JE ODLICAN ZA PROFESIONALNU NARIKACU
POSTO MU JE PRE NEKI DAN PREDHODNIK NERANDZIC NA CUDAN NACIN SKONCAO A TAJ JE BIO POSTEN NIJE HTEO DA PISE TUZBE PROTIV SRBA PA ODMAH ISCENIRALI SAMOUBISTVO A UBILI GA DEFINITIVNO DA IH NE CINKARI
A RODOLJUB MILOVIC ZVANI PAPAJA SARICEV LICNI PRIJATELJ I RAZNOSAC TIH MALIH SARENIH PAKETICA PO REJONIMA
MOZE SE NADA DA BUDE OPEVAN
JA IM PREPORUCUJEM POSLE SVEGA STO SU OD SRBIJE NAPRAVILI DA ZAIGRAJU RUSKI RULET
CRNOGORSKA POLICIJSKA MAFIJA DIREKTNO SARADJUJE SA NARKO BOSOVIMA
CAK I NEKI KRIMOS MILOGORSKI OCE UBIJE DIREKTORA SRBIJANSKE POLICIJE VELJOVICA AKO MU NE VRNE SARICA
KAD SRBI DOKOPAJU MOTKE U SAKE I NAJURE OVE BEZ OBRAZA I CASTI
MOGU SE NADATI SAMO NEKROLOGU NA KOMEMORACIJI ISTORIJSKE SCENE
tako je brate ali sa svima pa nisu samo crnogorci,a sta sa licanima i bosancima i njihovim dvojnim
Re: Re: Re:
Ali zivis u Srbiji , imas Srbijanska dokumenta Srbiji places porez i ti si ugledni gradjanin svoje zemlje drzavljanin srbije kao i tvoja deca! CELA OVA PETICIJA SE ODNOSI NA KORISTOLJUBLJE CRNOGORACA!
Hoce da budu trutovi na racun gradjana Srbije!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EU
#1483: SAMOHVALISAVCI A TESKE PALJEVINE MILOGORCI - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EU
"Mozda ste pozvali pogresan broj al ste dobili onog kog ste trazili"
Cvorovicu, ja moram ici sada, a ti prati, osmatraj i HAPSI bagru bre, ne daj da se SEPURE po Beogradu, sve strani placenicu u pm. Pa kad to zavrsis ti u pauzama uzmi po malo neki ispit spremi, znam da si opterecen ovim drzavnim stvarima al pokusaj mozda ti bude lakse jbg. Ljubi te brat... ;)
lose je davati povlastice nekome ko te ne ceni, radi ti iza ledja, niko tako nije uspeo da sacuva dostojanstvo nego se nasao u blatu...mislim na politiku Srbije...sve je stvar reciprociteta...sa povlasticama se trguje, kad dodje dan trgovine ti onda kazes ja tebi dajem ovo a ti meni dajes to...takvi koji ne postuju nauku, veru I kulturu razumeju se samo u sankcije I trgovinu...nikad dobar nije naucio loseg nego je los opljackao dobrog...Crna Gora ne ulaze u nauku I obrazovanje, nego koristi nase resurse, a sve kosta...I u Svajcarskoj samo 10% stranih studenata moze upasti na budzet...a znamo da Srbija nije Svajcarska
Dalje, svi crnogorci koji su u Srbiji moraju da cuvaju Srbiju i da rade u njenom interesu i drzava treba da se postara za to, a ne da mi obicni gradjani trpimo ... tako se radja mrznja ... Zakone moraju donosti mudri ljudi lojalni Srbiji ...
Naravno da ce neko ko ima zenu crnogorku ili muza ovo da shvati licno...a ne treba...novac od poreza gradjana Srbije mora se namenski trositi za dobrobit gradjana Srbije, samo 10% moze da ide ljudima koji to nisu...
Dalje, Crna Gora ne daje dvojna drzavljanstva ljudima koji su zbog braka u CG, ni rusima, ni hrvatima, ni srbima, nikome...jer je to njihovo diskreciono pravo kome ce dati drzavljansvo...a Srbija deli drzavljanstva svakome, najlakse je dobiti Srpski pasos...tako ce se ovi crnogorci opet skolovati na budzetu srpskih gradjana a iza ledja nam se smejati kako radimo a oni su gospoda...
Mozda srbi vole da budu radnici mucenici i sluge...i da skoluju tudju decu jednako kao svoju...
Re: Re: Re: Re:
#1495: A KAD SU CRNOGORCI BILI POSTENI? - Re: Re: Re:
Добро земљаче сад ми је јасно. Поздрав.
| This discussion has been closed. |