Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima
Re:
U meniju za izbor države piše Srbija i Crna Gora, pa zar ne može da bude samo Srbija kad se već pokreće ovakva peticija. Kako da potpišem takvu peticiju kad se potura nepostojeća država.
Re: Re: tema
Ne prozivam ja srbe ko srbe, prozivam vas mentole koji nista ne rade. Nemam crnogorsku vezu, radim ko konobar, ako oces da ti dam adresu pa da dodjes da mi to u oci kazes jer ovo sto ja imam nije bezobrazluk nego MUDA da kazem kako jeste.
Glasam za peticiju iz razloga što su Srbi (rođeni u Srbiji, žive u Srbiji...) građani drugog ili trečeg reda . Naša deca posla nemaju iako su završili fakultete i dalje sa porodicama svojim žive kod svojih roditelja i nažalost od tih penzija svojih roditelja se prehranjuju . Peticija treba da važi i za građane sa Kosova koji imaju sve moguće benificije i kod zapošljavanja i kod studiranja! Prodavali su zemlju za velike novce a od tih para kupuju po Srbiji nekretnine za male pare! Želim Vam puno uspeha u postizanju cilja ove peticije!
HtJeli su da se odvoje - voila!
podrska
krajnje vreme je bilo da se pokrene ovako nesto. jos dok sam i ja studirao je to trebalo uraditi. Pa da li znate od kad su se odcepili na njihvom referendumu. Strasno, 10 godina je proslo od tad i vise a oni uzimaju nasij deci pravo na bespaltno skolovanje, mesta u studentskom domu, ishranu u studentskoj menzi itd. Kako za ostale strance tako i za "Crnogorce". Puna podrska, svaka cast.
Re:
Srbi iz Crne Gore I dalje će imati usta prava kao Srpski državljani. Milogorci neka studiraju u Sloveniji I Hrvatskoj.
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |