Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima
Isto bi trebalo da vazi za politicare I rukovodioce na kljucnim mestima u privredi
Ako je već Srbija samostalna država, onda neka takva i bude, a ne Crnogorci se odvojili i u Crnoj Gori će da uživaju , a u Srbiji hleb Srbima da uzimaju. Svakom svoje , želim da budem svoj na svome, a ne tuđ na svome.
Zašto mislim kao Srbin
Zato što Srbija ima veliki broj ne zaposlenih, koji su rođeni u Srbiji, kao i njihovi roditelji, a veliki broj Crnogoraca sa dvojnim državljanstvom,koji su uglavnom "Srbi" iz koristi, su u ogromnom broju zauzeli radna mesta pravih državljana Srbije. Kada bi uporedili broj nezaposlenih sa biroa rada i broj zaposlenih sa dvojnim državljanstvom, dobili bi frapantan podatak, koji bi sa otpuštanjem ovih sa dvojnim državljanstvom I te kako trajno rešio ogromnu nezaposlenost u Srbiji. Ako je već Srbija samostalna država, onda neka takva i bude, a ne Crnogorci se odvojili i u Crnoj Gori će da uživaju , a u Srbiji hleb Srbima da uzimaju. Svakom svoje , želim da budem svoj na svome, a ne tuđ na svome.
Ja bih ipak jos i uvela da se preispita od kada su tzv.Srbi iz inostranstva sustinski "postali" Srbi po nacionalnosti sto mislim da je vrlo moguce: u Austriji stidenti iz provincije Juzni Tirol koji su zavrsavali nemabke skole ili govore nemački i ladinski jezik izjednačeni su u svemu sa austrijanskim studentima . To je sasvim u redu jer se tako odrzava i podrzava nemacka govorna manjina u Italiji. Stbija bi isto tako MORALA da podrzava Srbe iz dijaspore ukoliko oni zele da im deca studiraju u maticnoj drzavi a u interesu odrzanja srpske nacije, zar ne?
Moj podpis odrazava moju borbu za razvoj i " opamećivanje" moje srpske nacije obzirom da SA SVIH STRANA pokusavju već decenijama da nas sistematski unište a i političari su nam ispinjeni svakojakim licemerjem i nemaju nikakve patriotsken ljubavi prema srpskoj domovini.
Koliko nepismenih ljudi na jednom mestu, ni zareza, ni tacke, ni velikog slova!!!
za pametne ljude !
Konacno
Konacno da se vec jednom otarasimo ovih djetica.
Konacno ce Srbi imati prava na budzet,a ne Crnogorci.
Oni imaju svoju drzavu,pa neka studiraju tamo.
Moje pare ne mogu da idu na skolovanje Crnogoraca.
Neka placaju skolarinu kao stranci,sto i jesu.
| This discussion has been closed. |
Re:
#84: Crnogorac sa Pravnog fakulteta - Tebi se bas sve pomesalo. Republika Srpska nije samostalna drzava, vec federalni deo BiH. Srbi u BiH su i dalje ugrozena vrsta kao i u Hrvatskoj...Vi imate svoju Crnu Goru pa ako vam je skupo da studirate i prebivate u Srbiji po komercijalnim cenama imate mogucnost da se vratite tamo odakle ste stigli... trazili ste gledajte.. vise vas je u Beogradu no u Podgorici a samo bljujete vatru po srbiji