Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima
Re: Re:
A jado da me vidis, znao bi sto sam bahat, stanes pored mene,mislis naoblacilo se...
за боље сутра наше деце,а они имају своју државу па нека их образује.
Re:
Izvini a ko bi to uopšte želeo iz srbije da studira u crnoj gori.bez želje sa vas uvredim aki možda poneki student koji nije mogao da upiše ama vaš ni jedan faks u srbiji.u svakom slučaju pozdrav crnoj gori.....
Re: cccc
Хахаха и ти си управу!
Али права поента овога је да само они који се изјашњавају као Срби из црне горе могу да упадну на буџет, а ко хоће да буде Милогорац нека плати.
Da isteramo olos crnogorski sa nasih fakulteta i skola.Nek se vrate u onaj njihov kamenjar
E sto se ismejah ovim crnogorskim komentatorima ,skroz su ludi, zato ih i volim, zivi mi bili, vi dajete smek Beogradu, ne bi Beograd bez vas bio sto jeste, ljubim vas ,manite se ovih glupavih peticija, to je od danas do sutra!!!
Re: Re:
Ja sam Srbin iz Crne Gore ali mi nikad domovina nece bit Srbija nego Crna Gora pricam srpski i idem u srpsku pravoslavnu crkvu ali dosta mi je vasih resenja za nase probleme. Ako uvedu platicu i to jos 2 godine imam vala i za vise. Koliko srbija treba da bude mala da ne bi bila velika, sto ucinjeste od nje kukali majci. Bez potrebe pravite od Crnogoraca ustase ali ok.
Re:
Upravu ste. Ja volim Srbiju, ali ovakve granice današnje Srbije su proistekle iz SFRJ. Ovo je okrnjena Srbija.
zašto bi deca iz Srbije stanovala privatno i plaćala školarinu s jedne strane, a sa druge zašto bi se od našeg poreza uzimalo za njihovo studiranje, hajde onda i studentima iz Gane, Kenije, Grčke...da plaćamo studije ! Valjda je to dobra mogućnost da država zaradi, ne mala sredstva, te da ih uloži u razvoj obrazovanja, renoviranje obrazovnih ustanova i plata nastavnog kadra.
Dragan
Mars bre .............
Re:
Dajte mi samo jedan argument zasto peticija nije u redu. Cime ste Vi zasluzili skolovanje o trosku budzeta a jedan Japanac, recimo, ne? Pa potrosi i srpski student ako npr. nije iz Bg, a tu studira isto koliko i Vi. Ali poenta je da bi srpski student, tj. njegovi roditelji trosili manje da vi imate status kao i bilo koji drugi stranac. Vi bi placali stan, a ne dom, skolarinu od 4,5 hiljada e. Ne dolazite Vi da bi ovde trosili, nego jer Vam je to najjeftinije. A CG i njeni gradjani nisu davali pare ni u budzet Jugoslavije pa onda SiCg, pa ne znam zasto su imali pravo i tada, a pogotovo sada da koriste budzet Republike Srbije. Ne znam sta Vam tu nije jasno. A o tretmanu Srba u letnjoj sezoni, zaludno je trositi reci. Nikad nisam i nikad necu krociti tamo. Za svoje pare biram gde cu da idem.
| This discussion has been closed. |