Podrška ugostiteljima Novog Sada
NE! Policija treba da radi svoj posao, da pojaca svoje pristustvo u potrebnim delovima grada i nece biti problema...
Re:
Obustavi i otvori lokal u kuci svoje porodice, pa ceo dan i noc nemojte da spavate od srece! Nije vam grad licno vlasnistvo, obidjite Evropu pa onda lupetajte.
Re:
samo bih postavio pitanje sta da rade oni koji stanuju u centru 200 i vise godina ?
A ne podrzavam ni onu izjavu da teba pruziti zabavu za 8000 studenata... iovako se vecina njih vise zabavalja nego sto studira i posla kuka i place za ocene
Re: Re:
a ima i onih studenata koji rade da bi uopste mogli da studiraju. a ako se bude smanjilo na 22h, vecina studenata ce dobiti otkaz i neki od njih ce morati da napusti studije zbog vas nemoralnih ljudi...
znam kako je to kad ti muzika tresti po celu noc ispred prozora, ziveo sam u centru, ali sam se navikao posle mesec dana najkasnije. a ako vi koji zivite tu 200god niste mogli da naviknete to je vec psihicki poremecaj...
Re:
pokrenuta je i papirnata peticija i do vikenda ce moci u svakom kaficu da se potpise. Hvala na razumevanju
Ubiranje političkih poena od penzionerske branse
U Beogradu postoje Savski i Dunavski kej za koje ne vazi ovaj zakon tako da beogradjani imaju citav grad splavova na vodi koji rade i kada se kafane zatvore.
U Novom Sadu bi ovakva odluka dovela do smanjenja posla ne samo ugostiteljskim objektima, već i fast food restoranima i takstima koji su sastavni deo noćnog života. Imajući u vidu da im ni sada ne cveta, verujem da će mnogi posle ovakve restrikcije ostati bez posla u potpunosti.
Noćni život je sastvani deo svakog velikog grada i tako bih voleo da ostane i u NS-u.
stanovnici centra
Niko vam ne brani da drzite lokale i da yaradjujete pare i ydryavate svoju porodicu...Ali, i mi treba da izdrzavamo nase porodice i naspavani da idemo na posao. Svake godine je sve glasnija i glasnija muyika. Mi samo hocemo miran san, niko vam ne brani da radite, samo da malo krace radite i mnogo tise..Nemamo nista protiv kafica...ali protiv nocnih klubova sa otvorenim prozorima i vratima pod prozorima, imamo...zna se koji su standardi i uslovi za nocni klub...Pozz.
Re:
Ma da, sve odiše kulturom, kada se saplićemo preko pivskih flaša i ostalih 'kulturnih' rekvizita dok idemo na posao ujutru! Naravno, nakon neprospavane noći, jer svi lokali imaju duple dozvole. Ako vam je do divljeg zapada, idite u Teksas, nemojte da silujete ljude koji žive decenijam u centru! Ugledajte se na Evropu. Noćni klub, mora da ima izolaciju, da se napolju ni ne zna šta je unutra. Što se studenata tiče, oni uz takvo šenlučenje mogu da postanu stručnjaci, ali samo za šank! Sutra treba da nekog leče ili uče... Preterali ste, ne znam kako vas uopšte nije sramota da pišete peticiju da bi šenlučili do sitnih sati. A o tučama i tim stvarima da ne govorimo!
normalan zivot
Re: stanovnici centra
Ej, bre, i mi studenti imamo dušu. Samo mi još to treba, da onaj jedan dan u mesecu kada se poklopi da imam i kintu u rukama i slobodno veče da nemam gde da izaćem na piće.
Ponekad mi je dovoljno da petkom ili subotom, u kasne sate, izadjem u Zmaj Jovinu, da sednem par minuta na jednu od onih klupica i pustim da sve brige i loše misli nestanu u onoj graji veselih ljudi i topotu njihovih koraka. Ja bez toga ne mogu da zamislim NS
Ljudi nisu svesni koliko te male stvari znače sve dok ih ne izgube.
Re:
Moram da odgovorim. Ne znam kako onda da se tretira stambena zona koja se nalazi u strogom centru. Zbog određenog kafića (i kluba) u pasažu iza zgrade je ovde nemoguće živeti, a ovde žive i starije osobe i bebe. Drugo, nisam birala stambeni prostor, već sam se ovde rodila i neću dozvoliti da mme neki lokali teraju da menjam stan. Vrlo je sebično praviti ovakve peticije i uopšte dopuštati klubovima da izluđuju okolinu samo da bi se ljudi malo provodili, a onda otišli u svoje mirne krajeve da spavaju.
Re: Re:
a vi nikad niste izlazili dok niste poceli da radite? sve ste vi to radili kad ste bili jos normalni, a sad kad nove generacije to isto rade vama smeta. ako se skrati to radno vreme neki studenti ce biti primorani da napuste fakultete jer nece imati posla, kao na primer ja...
| This discussion has been closed. |