Podrzimo Zorana Milivojevica za sprecavanje zakona o oduzimanju dece
Neverovatna drskost..i sam predlog ovakvog zakona!! Ne želim da verujem da je ovako nešto moguće, ne verujem očima i ušima! Neko treba da je kreten, bolesnik ili baš zao da bi mu palo na pamet da gura ovakav predlog!
molimo Vas da ne odustanete od borbe za naše porodice. Neka vas napadaju i blate ali znajte da je većina Srbije uz vas i da mi nećemo odustati od Vas. Izborite se da ovo postane referendumsko pitanje. Imate svu našu molitvu i svu našu ljubav.
GDE ce im te PRODANE duse?! Dokle?!
Slazem se sa svim gore napisanim! Podrska dr. Milivojevicu kao i svim roditeljima koji misle na svoju decu, a pre svega ih vole!
Zna se šta je zlostavljanje i kakve posledice ostavlja na dete a sutra na čoveka....
I nije mi jasno sta ce im zakon?!?
Pa valjda ce nekoga ko zlosravlja decu osuditi na dobru robiju i sa i bez bilo kakvog zakona.Jedno je zlistavlhanje a drugo vaspitavanje dece...
Potpisao ali se mora razlikovati KAZNA od ZLOSTAVLJANJA!
Re:
Vama je drskost dok ne osetite na svojoj kozi. Raspitajte se samo malo kakav je javasluk u skandinavskim zemljama upravo zbog toga sto deca imaju sva prava, sto ne smete ni da ih prodrmusate a kamoli onako malo po guzi. Sva ta deca koja se odgajaju na takav nacin su izgubljena, nasilna i od njih nikad nista u zivotu nece biti.
Ne brinu se oni o nasoj deci to je citav razradjeni sistem, citava masinerija. Ako ima problema ima i posla za socijalnu sluzbu, razno razne psiholoske sluzbe, grupe pomoci, policiju. Kako bi te sluzbe radile ako nema problema, ako su deca vaspitana i disciplinovana. Dosla sam sa troje dece u skandinavsku zemlju, od toga dvoje su zavrsili 4 odnosno 2 razreda osnovne skole u Srbiji, trece je doslo kao predskolac. Za ovo dvoje starije nisu mogli da se nacude kako su vaspitana i disciplinovana deca i kako imaju postovanja za nastavnike a ovo najmladje jos nije bio naucio jezik odmah mi je rekao kakva su njegova prava, to su mu odmah rekli u vrticu. I oduvek ima problema a ja jos vecih sa njim. Imaju jedan poseban br. tel gde deca mogu da zovu i da se zale na svoje roditelje ako smatraju da ih maltretiraju ali zato ako dete maltretira roditelje na to bas i ne znaju da daju odgovor sta i kako, za to ne postoji br.tel.
Re:
Polemisalo se i o pravima deteta u segmentu gde ne smete da mu kazete da nemate novac za neku njegovu zelju. Lici da ce roditelji u buducnosti svoje zarade davati deci i od njih traziti dzeparac. Autorite roditelja urusen. Sve je ovo put da se porodica, uveliko ranjenja, ubije do kraja i tada ste porobili celu naciju. Ne dajte to profesore. Trazite pomoc, potpise...tu smo uz Vas. Samo napred.
Roditelj ako u cilju vaspitanja udari dete pi dupetu ostaje bez deteta, oduzima mu se dete? Misle da to nece dovesti do zlostavljanja roditelja od strane dece? A ko ce odredjivati tu granice? Inace zakon je bas strog po pitanju zlostavljaca kao npr u slucaju baletana... Nanogica? Umesto da menjaju lose zakone oni uvode nove gluposti... Zorane, sva podrska..
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the author of the petition.