Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !
Re:
Re: Re:
Gledaj, nisi sigurno ucio koliko ja, koja se spremam od februara i imam privatne casove iz matematike.Ja sam provodila po 2 sata dnevno uceci matematiku i blage veze nisam znala da uradim prijemni....tako da ne seres zivota ti !!!!!
Ja koji sam od 5. do 8. bio vrlo dobar djak na testu iz matematike imam 8.5/10 poena. Test nije bio tezak toliko koliko vi govorite. Slazem se da nije bilo dovoljno vremena da se sve popuni hemijskom.
Mislim da test ne treba da se ponavlja posto verujem da nikome nije do toga da izlazi drugi put na prijemni ispit.Meni, licno, nije bilo previse tesko ali u potpunosti razumem da su neki naisli na velike poteskoce dok su radili test i da zele da se ponovi kako bi mogli da sakupe vise bodova potrebnih za zeljenu skolu.Ali ne razumem zasto ne trazite da se kriterijumi samo smanje, zar nije to laksi nacin?
Jovan Prazic za predsetnika ebem ti mater donald trump
Re:
Mislim da je trebalo na probnom testu da daju identične zadatke samo sa izmenjenim ciframa.
Nemojte da preuvelicavate.
4 zadatka su bila teza ali ostalo je lagano.
Re: Re: Re:
Ako si to stvarno radio, to znači da stvarno znaš kako da potrošiš vreme i novac u isto vreme.
OVAKO: ODLICNA SAM UCENICA, ALI MI JE MATEMATIKA PROBLEM I IZ SELA SAM.
MOJA TROJKA U VASIM SKOLAMA JE JEDVA ZA 2.
I KAKO JA SAD S OVIM TESKIM ZADATCIMA DA SE SNADJEM?
IZ FIZIKE IMAM 5 I RADIM DUPLO TEZE ZADATKE IZ ELEKTRICNOG POLJA I MAGNETNOG, DALJE DA NE PRICAM.
OVO JE PRILAGODJENO ONIMA ZA 4 I 5 OCENU.
CELE GODINE SAM VEZBALA MATEMATIKU I EVO GA, VECITO SE TRUDIM.
MOJ TRUD NI ZA STA, HVALA VAM.
ILI VAM RESENJA NISU DOBRA, I TEZAK JE TEST!
Bilo je tesko bre!!!!!
| This discussion has been closed. |
Re:
#204: Prvi Svoga Imena - Jesi ti neka teska strebercina ili sta?