Protiv izručenja male Ree ocu
Re: Re: Re: Re:
#67: Kalimero - Re: Re: Re: E kad si za pravdu reci mi ovako, neko te ostavi u 5om mesecu trudnoce jer ne zeli da bude otac, rodi se dete - ne pita za njega, kad god ga vidi preko one stvari trazi mu mane i izgovor da ne placa alimentaciju, i sutradan trazi starateljstvo i sud ga dodeli ocu jer je u boljoj materijalnoj situaciji sta ta majka treba da uradi, da ubije bivseg muza, sudiju, ministra ili da dozvoli da joj dete koje je odhranila kako je znala i umela zivi sa neki kome je stalo samo do novca a do deteta ni najmanje?
SRBIJO, OTVORIMO OCI !!!SUPROTSTAVIMO SE SVI ZAJEDNO OVOM GNUSNOM CINU.Ako nas sada pregaze njihovom odlukom nikada vise nikoga necemo moci zastititi u ovoj zemlji!!!
ja nemam reci kojom bi opisala kako se ja osecam kao majka dva odrasla sina /, imala sam isto borbu posle razvoda za decu./ a kako je toj majci malene devojcice koje su prozivele torturu , bile u sigurnoj kuci ,i da nas sud donese takvu odluku , sramno je , neljudski , koliko je taj sudija uzeo para, boji li se Boga,drago mi je sto su ljudi digli svoj glas protiv te odluke i nadam se da ce nadlezni reagovati
| This discussion has been closed. |
Re:
#98: - unfortunately