Protiv Privatnih Izvrsitelja
This comment has been removed by the person who wrote it.
Vidakovic Slavisa
Zato sto je samo postojanje,a samin t i rad tih lopova protiv zakona i UstavaRS.U RS ne postoji zakon o imovinskom cenzusu,,a necega ni biti zbog politicara i tajkuna, pa samim tim je njihov rad nelegalan.Narode, ustani,probudi se dok ne bude kasno.
Nemoze drzava da ima samo prava a nikakvu obavezu prema gradjanima. I nemogu gradjani da imaju samo obaveze a nikakva prava. Ako je to ipak tako onda onda je to kriminal gde gradjani ne treba da budu saucesnici finansirajuci to, milom ili silom.
E,Od danas stitim svoju porodicu onako kako me je
ova država učila da stitim nju.
A zasto me nisu pitali da li sam zaposlen pre nego su mi gurnuli da potpisem ugovor sa super popustom...a sad me jure i gde je tu pravda u pravnoj drzavi!!!
Moramo najzad da postanemo uredjena drzava a ne da nam privatni izvrsitelji sude, neka sud radi svoj posao i neka ljudima daju sansu da se na sudu brane.
Vlast moze da ti uzme i umanji i penziju i platu a narod nema instrument zastite.STOP tome a i privatnim izvrsiteljima vucibatinama.
Janicari otimaju
Zato što sam socijalni slučaj, imam 28 godina, ostao sam mlad bez roditelja! Imam samo rodjenog brata 2 godine starijeg i devojku! Sud u Nišu mi je nasilno osporio pravo na imovinu iz naslednog postupka mojih roditelja i dužni su mi više nego ja državi! Isti taj sud je dodelio izvršiteljima pravo da me maltretiraju i prete kako će mi odnosti stvari zbog neplaćenih računa! U ranoj knjižici imam 6 meseci ranog staža a imam 28 godina!!! Non stop sam na birou i ja i brat živimo od socijalne pomoći koja iznosi 9000 dinara! Do sada su mi stigle pretnje iz Komunalnog preduzeća i Telekoma (iako je telefon demontiran još 2008). Ovo je čist kriminal i bezakonje, ja se osećam krajnje ugroženo u sopstvenoj državi i zdravlje mi je narušeno, moram da pijem bensendine sa 28 godina da ne bi poludeo od ovog sistema!
| This discussion has been closed. |