SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
JOS JEDNA PETICIJA
Moraš prvo da se zapitaš da li si ti normalan "u glavu" budalo polupismena.
A to što nekoga nazivaš otrovom i šljamom,verovatno si video svoj odsjaj u ogledalu,govno jedno raspalo
Da li smo nešto promenili ili smo "džaba krečili"?
Slavko
Vojislav Koštunica je ukinuo Zakon o peticijama i novi nikad nije donet ! Da li vam je to poznato ?
Ne postoje nadležni državni organi za prijem i postupanje po peticijama - i zato su sve peticije bezpredmetne i ne daju nikakve rezultate.
Isto tako ukinutim zakonom bile su regulisane demonstracije , protesti , tzv narodni zborovi , organizacija istih i mogući ciljevi koji se ostvaruju na taj način .. Od svega jedino važe policijske nadležnosti u vezi sa prijavljivanjem skupova i rasterivanje demonstranata ako su razulareni što je već nešto drugo .
Narod je TOTALNO OBESPRAVLJEN I JEDINI NAČIN ZA IZRAŽAVANJE NARODNE VOLJE JE GLASANJE !
Mozda si samo politicki nepismen, mozda si liberalno indoktriniran.
Politika je toliko kompleksna da bi se svela na konstantno pljuvanje po zutima, po crvenima, po plavima.
A ako mozes da prihvatis cinjenicu da ni ja ne podrzavam Vucica, nisam ga ni glasao.
ZLOUPOTREBLJAVAS TO STO SAM POTPISAO PRETHODNU PETICIJU. MALO VISE SI BEZOBRAZAN KAD ZA ONE KOJI SU ZA VUCICA KAZES DA NEMAJU NISTA U GLAVI. KO TI DAJE TAKVO PRAVO??? IZGLEDA DA U TVOJOJ GLAVI NEMA NISTA I DA DUVA ZESCA PROMAJA.
Znaci ti si neki otporas . Kada sam bio klinac pao sam na price protiv Slobe ali posle svega sto se do sada dogodilo jasno je da sam napravio veliku gresku koju sigurno necu ponoviti. Glasam za Vucica dok se ne pojavi neko ko je stvarno bolji a ponuda vam je katastrofalna .
Mislim da si se trebao zadržati na peticijama koje bi uvek podržali, kao što i sam kažeš, ''normalni u glavu'', bez obzira za koju su političku opciju. Ovako si se politički deklarisao, opredelio, a samim tim devalvirao prethodne ali i svaku svoju buduću peticiju. Upropastio si ideju i smisao peticije, glas različitih za opšte dobro. I otkud ti pravo da moj glas i potpis protiv rijalitija zloupotrebljavaš i koristiš kao način ispitivanja javnog mijenja u političke svrhe ? Bedno.
Radomir