Peticije.online

SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)

PITANJA i ODGOVORI

Gost#76 Sep 02, 2015, 17:57
Puna moralna podrska ovoj akciji. Za lepsu zdraviju i pametniju Srbiju. Preispitati rad RRA. Ne bi me cudilo da je i sama vlada realizator ove sodome i gomore, od ovakvih RIALITI cirkusa, oni imaju korist da zaglupljuju narod.
leksi#77 Sep 02, 2015, 18:23

neka neko kontaktira njih mozda bi pomogli

http://www.rts.rs/page/emailus/ci.html

Gost#78 Sep 02, 2015, 19:04
Sluzbeni mail ministarstva kulture je ili svakako bi trebao biti javan podatak tako da mislim da preko neta mozes potraziti. Svaka cast.
vecca#79 Sep 03, 2015, 01:25

ideja je Vasa!

Ne mozete da poktenete potpisivanje peticije,a da necete da trosite svoje vreme!Ideja je Vasa,mi smo Vas podrzali i postali Vasi sledbenici i borbi protiv sunda,kica,prostaklika i moralnog genocida nacije!Ideja je sjajna i Vasa je.Prema tome,Vi treba da budete na celu armije osvescenih!Ne mozete da podignete na noge hiljade ljudi,a da potom perete ruke!Samim potpisivanjem  peticije,pokazali smo da isto mislimo!slacemo svoje potpise i u pisanoj formi,overene,na adresu koju nam stavite na raspolaganje,sa sve kopijama licnih karata.Ima medju nama puno pravnika,ekonomista,novinara,menadzera,studenata...i spremni smo da profesionalno iskustvo i znanje stavimo u sluzbu ,kako bi peticija dobila pravne i zakonske okvire.Ali,vodja ste Vi,i hvala Vam na tome!

Dejan#80 Sep 03, 2015, 11:11

Prvo zapocnes pa brze bolje sada da se izvuces?Sumnjivo mi to?

Gost#81 Sep 03, 2015, 12:46

Pa koji si klinac onda pokretao peticiju ako neces da trosis ,,avoje.. vreme ?

Jana#82 Sep 03, 2015, 14:36

Peticija

Peticija se poteže sa unapred spremnim planom i razmotreni zakonom. Sada sve ovo propada u vodu. Trebalo je da ova Web strana pruži informacije o tome, a autor peticije da bude upućen. Ovo je sada ružno i neozbiljno. Kako mogu drugi da validno skupe on line glasove, a mi ne?

Gost#83 Sep 03, 2015, 14:52
Prvo smeniti ministra tasovca!!!!
Gost#84 Sep 04, 2015, 19:28
Dakle nista od ove peticije...
A bas sam se ponadala :(
Gost#85 Sep 04, 2015, 21:30
Pa sto si je pokretao koji ..rac ako sada zelis da se izmigoljis iz ovoga.Sta je tebi do igranja "oce kaki nece kaki".Hajde uozbilji se sada i isteraj to do kraja.Ako ti treba podrska,javice ti se ljudi koji ce stati iza tvog predloga.Moze se naci i koji pravnik da vidi to da i pravno formulise i da se vidi gde se to moze odneti.I mani se tih prica ja sada necu.Pokrenuo si lavinu i sada istraj do kraja...
Gost#86 Jan 11, 2016, 21:33
Ne možemo uraditi ništa jer je to duševna hrana ogromne većine stanovništva u Srbiji. Ne treba se zavaravati niti tražiti nešto u ime drugih, može samo da se reši pojedinačno problem i pobegne daleko negde od ovog blata.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.