SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
PITANJA i ODGOVORI
neka neko kontaktira njih mozda bi pomogli
ideja je Vasa!
Ne mozete da poktenete potpisivanje peticije,a da necete da trosite svoje vreme!Ideja je Vasa,mi smo Vas podrzali i postali Vasi sledbenici i borbi protiv sunda,kica,prostaklika i moralnog genocida nacije!Ideja je sjajna i Vasa je.Prema tome,Vi treba da budete na celu armije osvescenih!Ne mozete da podignete na noge hiljade ljudi,a da potom perete ruke!Samim potpisivanjem peticije,pokazali smo da isto mislimo!slacemo svoje potpise i u pisanoj formi,overene,na adresu koju nam stavite na raspolaganje,sa sve kopijama licnih karata.Ima medju nama puno pravnika,ekonomista,novinara,menadzera,studenata...i spremni smo da profesionalno iskustvo i znanje stavimo u sluzbu ,kako bi peticija dobila pravne i zakonske okvire.Ali,vodja ste Vi,i hvala Vam na tome!
Prvo zapocnes pa brze bolje sada da se izvuces?Sumnjivo mi to?
Pa koji si klinac onda pokretao peticiju ako neces da trosis ,,avoje.. vreme ?
Peticija
Peticija se poteže sa unapred spremnim planom i razmotreni zakonom. Sada sve ovo propada u vodu. Trebalo je da ova Web strana pruži informacije o tome, a autor peticije da bude upućen. Ovo je sada ružno i neozbiljno. Kako mogu drugi da validno skupe on line glasove, a mi ne?
A bas sam se ponadala :(