SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)
Uradicemo nesto !
Re:
#6: -Iznenadio me komentar inicijatora peticije da nece da gubi svoje vreme na ovo !!! Pa cemu onda ta inicijativa ??? Oni zaglupljuju narod a ti bi nas sa neta ??? E pa vidis decko .... Ja te emisije ne gledam tako da na mene nemaju nikakav uticaj . Od ovog trenutka prestajem da pratim i ovu tvoju nazovimo je peticiju posto te ovo ne interesuje kao inicijatora . Meni je dosta licemera, foliranata koji sve sto rade rade zarad nekakvih svojih sitnih interesa !!!!
Re: Re:
Slažem se. To nije problem. U Srbiji recimo postoji preko 500 portala koji se bave afirmacijom kulture. Mogli bi oni da se kontaktiraju, a onda i afirmisani kulturni radnici. Hoću da kažem da ovo treba biti apolitično, odnosno bez uplitanja vlastodržaca, jer će onda sve otići u suprotnom smeru.
Ovo je sramota...umjestobda nam prilazuju pouvne emisije,sve cesce i vise dobijamo perverznih emisija...bezveze su i nista pametno ne pokazuju mego samo dokazuju koliko covjekoze nisko da padne..sramota za nas i nasu djecu..sramota drzavi ato je to i dopustila.
Evo koliko internet vredi.Svaka čast ja kad sam se upisivao bio sam otp. 1.200-ti.
Iskreno se nadam da će se naši glasovi čuti i u široj javnosti.
I da će javno bludničenje koje se debelo plaća napokon i prestati. Ili barem da država uvede neke kaznene mere za takve tv stanice. Pozdrav imate podršku naroda.
Svaka cast za entuzijazam!!! :)
Marko svaka cast za peticiju.
Mozda oni ne bi imali toliku gledanost, nego uvek postoji jedan pacijent u porodici od (dajem primer) vas 5 jedan ce prebaciti na farmu, VB ili parove ostaviti 5 minuta i eto piplmetar vec radi ;) . Ukinuti sve to pod hitno
Re: konkretne akcije!
#70: - konkretne akcije!
Da treba pomci coveku u svakom slucaju.
Ako se u sto kracem roku ne urade konkretni potezi,bice nedaj Boze,,njihova,,pobeda!!!!