Петиција за додељивање статуса службеног лица просветним радницим
БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО !!!
Oni su voleli svoj poziv i voleli su svoje đake a mi smo bili veoma ponosni na njih.
Sada su naš sin i snaha profesori u školi i umesto da budemo počastvovani i ponosni, mi živimo u strahu da im se nešto ružno ne dogodi, kako njima tako i njihovim đacima.
СВАКИ ДАН НА ДЕСЕТИНЕ ХИЉАДА ПРОФЕСОРА КРЕНЕ НА ПОСАО А НИКАДА СЕ НЕ ЗНА КО ЈЕ ОД ЊИХ СЛЕДЕЋА ЖРТВА! У ПРОТЕКЛИХ 20 ГОДИНА НАУЧИЛИ СМО ДА ЖИВИМО СА ПРОБЛЕМИМА, ВРЕМЕ ЈЕ ДА ИХ РЕШАВАМО! ЈЕДАН ПО ЈЕДАН!
Re: Mira
Hvala puno ljudima koji su ovu peticiju pokrenuli. Treba pokretati stvari i reci sta nas muci i sta predlazemo. Ne treba cutati
Suzana
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Suzana
#8: - Suzana "Спречавањем службеног лица (професора или наставника) у вршењу службене радње сматра се кад неко силом или претњом да ће употребити силу спречи службено лице да обавља свој посао. Кажњив је и сам напад на службено лице због дужности коју обавља, без обзира на то да ли се иза тога крије намера да се нешто постигне тим нападом." Ово је формулација која стоји у самом опису петиције.
разумно и човечански знање поштовати
Школарац бити, велика је срећа и обавеза која доноси правилно одрастање уз образовање... Драги Школарци, имајте поверења у своје Васпитаче, Учитеље, Наставнике, Професоре... Волите их, тако ћете лакше савладати знања која вам они преносе... Оцењујте их, али поштујте разлику у службеној ђачкој одговорности, и ред је да будете млађи, просто зато што је то чињенична истина...Ако ту лекцију добро будете разумели, и Вас ће добро разумети потоње генерације ...Верујте у живот, и не стидите се послушности, то није ништа лоше, напротив...ПРОБАЈТЕ!
Re: Re: Suzana
#11: Никола Вељковић - Re: Suzana
Ко би и помислио да смо дотле стигли...Деца коју треба образовати, створити од њих Људе, вредне и узорне, полако постају мучитељи, или жртве својих мучитеља... Имам на то свој коментар, а то је, - овако по ко зна који пут у нашој историји постојања, поново убијамо распетог Христа... Да се зауставимо, да се исправимо, да се покајемо, да разговарамо, да се поново заволимо, да се обратимо Богу са молбом у срцу, да дође да нас просветли, да се спасавамо...Можда неко зна други начин? Желим то да чујем...
Maja
Podržavam ovu peticiju, ali mislim da deci treba dati priliku i da od malih noga uče PROGRAMIRANJE podržite svojim glasom i
http://www.peticije24.com/uvesti_programiranje_kao_obavezan_predmet_u_osnovne_kole
| This discussion has been closed. |
Mira