Uklonimo HAARP sa Srpske zemlje
Re: Re: Re: gde su i kakve su VLF i HAARP antene
svakako treba ukloniti HAARP sa teritorije Srbije no to nas nece zastititi jer delovanje HAARP-a moze biti razorno sa bilo koje tacke na planeti. Problem je planetaran. Za pocetak treba zabraniti zaprasivanje iz aviona tkz chemitrails jer im je ta komponenta neophodna za izazivanje bilo koje elementarne nepogode. Ove informacije treba siriti da bi sto veci broj ljudi postao svestan sta se zaista dogadja jer dosta njih ne zna, nije spremno da poveruje ili veruje u teoriju zavere. Nadasve narod se mora okrenuti duhovnosti kao nacinu odbrane od ove posasti. Novinari patriote treba da vrse pritisak na medije da se na televiziji emituju emisije o strahotama kojima smo izlozeni koriscenjem HAARP tehnologije i da svima bude jasno sta je cilj svega ovoga: smanjenje broja ljudi na planeti, kontrola kompletnog lanca hrane u svetu preko GMO
Re: Re: Re: Re: gde su i kakve su VLF i HAARP antene
#1243: - Re: Re: Re: gde su i kakve su VLF i HAARP antene #1237 to je haarp u aljasci....zasto ne proveris gornju adresu,nego se sprdas ?
Brate!!! Na kojim si ti drogama? Link vodi do mape u Beljini, nadomak Barajeva. Nisam čuo da na Aljasci postoji Barajevo i Beljina. Možda si ti novi Kolumbo?
Re: Re: Re: Re: gde su i kakve su VLF i HAARP antene
#1252: - Re: Re: Re: gde su i kakve su VLF i HAARP antene ladno si naso?
I proverio na Earth. A proverio sam i još neke Google linkove i stvarno je to tu. Samo što je onaj Dragudravac nepismen da vidi da se link iznad mog i moj link razlikuju samo po jeziku. Njegov je na Nemačkom a moj na Srpskom jeziku. Verovatno je neki Merhelin dupelizac pa mu je mapa na Nemačkom! Sve je moguće danas rođače. ;)
harp
Re: Re: Re: Re: Re: gde su i kakve su VLF i HAARP antene
#1259: Srba Srbinović - Re: Re: Re: Re: gde su i kakve su VLF i HAARP antene
hahaha..e pa jbga,ne lizem nikome dupe,i nisam musko,nego smotano zensko...koje nije lepo objasnilo,ali,dala sam vam link,jos pre ,pa proverite...jer.trazim to vec danima i jedva sam nasla...i zaista nisam blizu,da odem sama i to proverim....inace,zato kazem,ko moze,neka pogleda,sigurno ima makar neko blizu...
i da,ako sam koga nesvesno uvredila,nije bilo namerno,samo nesporazum
BOLJE JE VEROVATI I DELOVATI DA SE DODE DO PRAVE POTPUNE ISTINE!!!STOP HAAARP!!!
Sklanjaj!
osim toga igraju se ukradenom igračkom a to nikad dobro ne završi
Re: Re: Gluposti
Dragi prijatelji taj HAARP je demontiran iz Barajeva, a zasto? zato sto su preko nici ukradene sve antene, 200 kom. bile su od bakra a znamo koliko je bakar skup. Maja meseca 2013 god. nema kod nas HAARP-a podrav
| This discussion has been closed. |