Uklonimo HAARP sa Srpske zemlje
Samo lud covjek moze da misli da se ovo samo sama priroda igra sa nama. Ja vec zadnjih 10 godina pratim sve sto je vezano za razne teorije zavjere.Mogu vam reci da su sve, samo ne teorije. Sto vise citam, to sve vise vjerujem da je veca istina u njima nego u nekim " normalim " informacijama.
Inace, treba svo smece sa juga ovog naseg Blkana izbaciti van !
Re:
Napusi se kuricne majmune.
Vama ce da sedne jedan katastrofalan zemljotres u silikonskoj dolini u Kaliforniji uskoro pa cete se lepo provesti. Frakujete zemlju upumpavate vodu u zemlju kako bi je rasturali iznutra i vadili prirodni gas pa ce vas cepiti i mega vulkan ispod Yellowstonea a kao desert na kraju vas ceka ekonomska kriza jer ce Kinezi i Rusi prodati sve rezerve dolara i vasa ekonomija i valuta padaju a u zemlji nastaje gradjanski rat.
Toliko o vasoj divnoj zemlji. Vama ne treba nista sami cete se unistiti majmuncine !
Chemtrails i zabrana preleta inostranih aviona preko nase teritorije
Odlično je što ste pokrenuli ovu peticiju...
Imate najmocnije oruzje za to a to je natod, probudite svest kod ljudi dok nebude kasno!!! Srecno...
jel mozemo mi manoletni da pomognemo sta :)
Peticija je sasvim u redu,samo se bojim da cemo uspeti.Mi smo "zrno peska u okeanu" u odnosu na NATO.
Re:
upravo tako preterali su brate,pa mi smo im zamorcici.Daj da spasimo omladinu i decu inace nestacemo s planete!
http://gfserbia.blogspot.com/2014/05/haarp-polave-i-geoinzenjering.html
Re:
pa evo dokaza da su nam deca intelektualci mali,i da vole da zive normalno!Bravo
| This discussion has been closed. |