Uklonimo HAARP sa Srpske zemlje
EVO GA, ZEMLJOTRES I U SKOPLJU! STRASNO!
DAJTE NAM LINK ZA TE POSLEDICE KISE IZAZVANE HAARPom! PLS!!!
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
U BAGERE I NAPRED U RUSENJE HAARPA
Saljite ljudima materijale, da i oni potpisu...
Uvek mogu da kazu da tehnicki HAARP ne postoji na teritoriji Srbije. Zato u sadrzaju peticije treba da stoji "HAARP ili njegovi prijemnici signala, antene i sl.". Dakle, oni prijemnici signala, koji se mogu povezivati s HAARP-om na drugoj teritoriji i emitovati zadate talase.
neko strucniji (fizicar) ce Vam bolje objasniti kako ovo treba da se formulise.
Neću u svitanje zore da vidim kemtrejlove.Neću više da prićam o Harpu STOP,STOP dokle da budemo kunići nekolicine ljudi,dokle da nam drugi kroje sudbinu a njima pune đepove.
S T O P genocidu, STOP amerima.Sada poplava pa donacija pa g.m.o. pa posle,e posle nas nema. Posle će mo igrati kako oni kažu.E pa ja neću.UNIŠTIMO HARP Osudimo one koi su to dozvolili i koi su za to uzeli DOBRE dolare
Dragi moji, drago mi je da smo sad svi jedinstveni u ovome!!! Kao sto rekose posle poplava i ispoljene humanosti "Ali sada ne smemo stati!". Ni mi ne smemo stati! Moramo ocistiti Srbiju od svake vrste i sredstva manipulacije!!!
Moramo se izboriti da se zabrani GMO! Da se izmesti HAARP ili njegov prijemnik! Da se zabrani ulazak tudjih aviona na nasu teritoriju, koji seju bolesti i smrt, kao i da se kazne oni koji su to potpisali i dozvolili! Da se kazne oni koji su HAARP instalirali kod nas! Da se sprovede referendum, da li narod zaista zeli da udje u fasisticku tvorevinu zvanu EU!!!
LJudi, ovo su stvari, koje mi moramo traziti od nasih vlasti. To je prioritet, sve ostalo je sitno u odnosu na ove stvari!!! I naci nacin da se povezemo i organizujemo!...
Re:
Pametno. Tacno tako to funkcionise. uniste te, pa ti nude "pomoc" (s kamatama!), pa onda kao jos imaju pravo da te necim uslovljavaju!!!...
je stetan po nesto sigurno.
Nije ni vazno. Kod nas mu nije mesto u zemlji koja se poljoprivredom.
Zraci nesto dali dobro ili zlo ali sto dalje od nas i to odmah.
| This discussion has been closed. |