Uklonimo HAARP sa Srpske zemlje
Re: Re: Re:
Ako ti nemaš pojma o ovoj tematici, ne možeš omalovažavati one koji to godinama prate i proučavaju - dakle negirati nešto što postoji i destruktivno deluje decenijama. Katastrofalne poplave koje su pogodile Srbiju i Republiku Srpsku (uglavnom), produkt su ''ciklona'' koji se vrteo na jednom istom mestu danima... Malo osmatraj nebo kad odeš u neki veći grad, pa se sam uveri koliko se nebo zaprašuje iz aviona (chemtrails - hemijske pruge) i to virusima, aluminijum-fosfatom, grafitom i ko zna čime sve ne, a sve to deluje sinhronizovano sa HAARP sistemom antenskih radiotransmitera na Aljasci...
http://amitzdulniker.com/2012/08/11/u-srbiji-ne-postoji-haarp/
pero temerin
Realno,mislim da je svaki komentar suvisan....zar treba da dozvolimo da nas truju,nasu decu,ostavite vise nasu zemlju na miru!!!!!
Re: Re: Re: Re:
Re: #21
Pozz 21 ,par stvari o gobalnom zagrevanju čini mi se sa i nije toliko zagrevanje u pitanju koliko zahlađenje zime koje traju po 6 meseci , zimi se temperatura spusti i do -20 , i više . Od silne priče o zagrevanju i efektu staklene bašte mogu samo da zaključim da postaje hladnije , imamo po 30 užasno vrelih dana godišnje a ostatak posle polovine septembra postaje hladan , praktično imamo 2 godišnja doba leto i zimu .
Zašto bi tvoja briga bila da komentarišeš tuđe reakcije i načine da pomognu ? Zašto ???? Pobogu pa ako ti to ne radiš ne znači da svi treba tako reagujemo.
Bilo bi dobro da se svi trgnemo iz ove uspavanosti i delujemo .
Pozdrav svima
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#22: srbin - Re:
majmuče, indijanci su u americi, gdje i ostali amerikanci. a ne po rezervatima. 2 godine sam živio u new yorku, majmunče i vidio gomilu indijanaca. a tamo nema rezervata. prije će bit da si ti u rezervatu, majmunče.