Vlasnici "opasnih rasa" u Srbiji UJEDINITE SE!
Re: Evo nekih primjera da nije bitna rasa nego odgoj
#25: - Evo nekih primjera da nije bitna rasa nego odgoj
Odakle tebi ovi podaci , vidim u njima je najviše ocrnjen moj kućni ljubimac Chow Chow,kakvi ujedi to nema veze sa životom,čitam ova lupetanja i ne verujem,Chow je upravo specifičan po tome što apsolutno ne obraća pažnju na druge ljude na ulici on je veliki flegmatik i privržen isključivo porodici u kojoj živi a posebno svom gazdi.
Re: Re: Evo nekih primjera da nije bitna rasa nego odgoj
#227: Elena - Re: Evo nekih primjera da nije bitna rasa nego odgoj
Tako je po statistici, pretrazite malo po netu i videcete.
Re:
ako se prihvati u bg-u naravno da ce odmah zatim zakon da obuhvati sve ostale gradove.
ISPRED SKUPSTINU BRACO KUCKARI !!!!!!!
Dule
Neka vam je sa srecom sa vasim jadnim pokusajem mozga, mi cemo se za svoje izboriti razumom, vi ga nazalost, nemate.
Usput moram da se nasmejem vlasnicima ostalih rasa koje nisu na spisku a koji ne podrzavaju peticiju. Zasto? Shvatice uskoro ako vec nisu.
Zaista je potpuno suludo uvoditi taksu pa jos u tom iznosu...
Svakako da problemi treba da se resavaju,ali zaista je nenormalno da vecina ispasta zbog pojedinacnih slucajeva.A svima nam je opste poznato da i kad se desi neki incident u 99% posto slucajeva je kriv covek.Jednostavno rasa kao rasa ne moze da se okarakterise kao "opasna" ili "agresivna".
Rase pasa koje su ovom odlukom podvedene pod opasne su medju najstalozenijim rasama pasa uopste.To odgovorno tvrdim mada nisam niti sam ikada bila vlasnik psa neke od ovih rasa.Ovo je cisto otimanje novca narodu iz dzepa i vlast treba jos jednom,po ko zna koji put da se stidi i srami.Ovo je jedna od onih gluposti koja ce ih uostalom stajati te iste vlasti.
| This discussion has been closed. |