Vlasnici "opasnih rasa" u Srbiji UJEDINITE SE!
Re: Re: Re: Re:
#549: Терминатор - Re: Re: Re:
Misljenje ti je degenericno i debilno na nivou predskolskog uzrasta edukuj se, nisi ti slucajno nista nasao nego nemas pametnija posla i imas puno neke mrznje u sebi sto se i vidi iz tvojih postova, nismo ti mi krivi idi leci frustracije na drugom mestu, ja da se bojim musica nosio bi muholovku....
Zadjite malo u privatne kuce i dvorista i vidite koliko ima ne cipovanih pasa koji se kote,stenci a ne retko i odrasli psi zavrsavaju na ulici. Njih kaznjavajte. Da li je i jedan takav vlasnik kaznjen?
Sta mislite ko ce vam platiti 3000e???
Stvarno ti covece nemas pametnija posla vec da gubis vreme lupajuci gluposti ,strasno kakvih sve ljudi ima
OBAVEŠTENJE
Postovani clanovi grupe,
Obavestavamo vas da 17.12.2011 u 12:00 sati otganizujemo miran protest u vezi pomenutih dopuna zakona. Na sastanku smo takodje definisali za sto cemo se boriti, a to je sledece:
1. NEMA OPASNIH PASA, svi smo isti. IZJEDNACENJE SVIH RASA KAO JEDNE, tj. zakon isti za SVE. Nema diskriminacije, nema dobrih ili losih pasa, ima samo losih vlasnika!!!
2. svi prekrsitelji donesenih zakona da se kaznjavaju isto, bez obzira o kojoj se rasi radi. Nema povlastenih, nema diskriminisanih.
Molimo sve one koji ce doci sa psima da ponesu:
1. zdrastvene knjizice svojih pasa (pasos za pse)
2. svi psi moraju biti na povodnicima sa korpama
3. svi vlasnici moraju imati kesice u slucaju da pas izvrsi nuzdu
Molimo Vas da postujete zakon vodeci svoje pse u skladu sa donesenim zakonom o psima.
Satnica i plan aktivnosti skupa:
12:00 - 12:15 Okupljanje ispred skupstine grada
12:15 - 12:30 Predavanje peticije gradskoj skupstini i eventualni razgovor sa gradskim celnicima
12:30 - 12:45 Protestna setnja Bulevarom Revolucije, preko Takovske do Kraljice Marije 1 gde se nalazi gradski sekretarijat za komunalno stambene poslove
12:45 - 13:00 Predavanje peticije gradskom sekretarijatu za komunalno stambene poslove i eventualni razgovor sa njima....
organizatori skupa su:
Aleksandar Sekulic,
Katarina Milovic,
Vlada Simic,
Ksenija Stankovic,
Tanja Blanusa,
Natalija i Branislav Zeljic
uz podrsku AST planeta Foruma, Kinoloskog saveza Srbije, AST kluba Beograd, Odgajivacnice Long Step i Cosa Nostra Impero...
Hvala svima na podrsci, vremenu i trudu koji ulazete za nase rase.
Za sve dodatne informacije mozete mi se obratiti.
Vreme je za pravdu!
Malo preterivanja sa tim uvetom ,veruj mi ,to fakticki i nije nista u poredjenju silovanja dece od strane odraslih ,od zlostavljanja itd..... ovo je samo malo vise novinarski naduvano ,zao mi je detenceta ,i necu vise da smaram mozak sa tobom jer ti mislis da samo ti imas pravo na misljenje i da je samo ono OK. a mi ostali smo idioti .ZBOGOM
Re: Re: Re: Re: Re:
Не знам за остале, али ти не да си комплетан идиот, него заслужујеш да се и теби и твом детету деси све најгоре, па да мало осетиш како је кад новинари "надувавају" приче о твом искиданом детету.
Leskovac: Žena se bacila pod voz
18.12.2011 06 :00 | izvor vesti (www.smedia.rs)
Pucnjava u Ćupriji
18.12.2011 00 :03 | izvor vesti (www.rts.rs)
Automobilom usmrtio pešake
Obrušio se zid na devojčicu
Ubio komšiju hicem iz vatrenog oružja
18.12.2011 00 :02 | izvor vesti (www.smedia.rs)
Ubijen biznismen iz Vrnjačke Banje
Kraljevo: U udesu poginula žena
Aranđelovac: Sa lažnim pištoljem opljačkao pola miliona evra
17.12.2011 18 :00 | izvor vesti (www.smedia.rs)
Stradalo dvoje pešaka u saobraćajnim nesrećama
"Puntom" pokosio maloletnike, jedan poginuo, drugi povređen
TOLIKO O TEMI O OPASNIM RASAMA I NJIHOVOM OPOREZIVANJU NE POSTOJE OPASNE RASE I PSI VEC OPASNI LJUDI KAD TO BUDETE SVATILI I TOME POSVETITE VISE VREMANA I PAZNJE BICE NAM SVIMA BOLJE.
Re:
Očigledno si zaboravio/la lekić.
Sada će doći čike u belom da ti donesu košuljicu pa ćeš da pajkiš.
| This discussion has been closed. |