Vratite Semira Jahica u takmicenje Zvezde Granda
Re:
Najbolji je , ljudi hajmo prosiriti ovu peticiju, saljite prijateljima da bude sto vise potpisa da ga vrate steta da dobir ispadaju, a ostaju samo oni sto se skidaju. jadno
Ako gospoda iz Granda ne rangiraju takmicare po nacionalnoj osnovi ovog ce momka vratiti 100% jer je najbolji. Dosta vise silikona, prolaska na osnovu rodbinskih veza itd. cijenite glasovne mogucnosti i zelje publike, publika je ta koja ce sutra slusati pjevace, a ne "strucni" ziri (Bosanac, Ana, Snjezana, Aca, Zorica(moze se reci jedina realna)) i Saban)
Ne volim nesto narodnu muziku, al ovaj covek je JEDAN JEDINI, peva bre najbolje na svetu. Veliki je promasaj ako ne bude u finalu
Toliko sam ogorcena i besna na grand da je to neverovatno!
Lazu da je problem "ugovor" ziri pravi mesta za svoje favorite (Radinog rodjaka i onog feminiziranog Rumuna), e pa nek vam onda na koncerte ide 10 ljudi, jer ona vasa cudovista niko NE VOLI. ZG je takmicenje u PEVANJU, ne u skidanju, a Semir je PEVACINA !!!
Vidim mnogi vredjaju psuju razocarani su i razumem evo ja cu pokusati da kulturno zamolim produkciju da ovog momka vrate peva savrseno grehota se odreci ovakvog kvaliteta
ako je onaj nenad sto kazu pjeva kao dzej mogo ostat u grandu moze i semir bez obzira na ishod baraza
Semir je GOSPODIN za sve vas tamo, decko peva odlicno sram vas bilo sta radite, vodite kuci te vase silikonske lepotice i rodjaka Manojlovica a pustite nas da uzivamo u pravim pevacima
Iz Crne Gore sam, ali najiskrenije Semir je MILIJARDU puta bolji od onog Ugljese sto prodje u VI krug
| This discussion has been closed. |