Zabraniti nastupanje Svetlane Raznatovic za docek u BG-u
Nemam ništa protiv da peva za pare onih koji plate na ograđenom privatnom prostoru.. ali ja neću da platim da ona peva .. pogotovu ne na javnim površinama !!! Što se mene tiče . .i dalje na može da peva samo za dž .. i to narednih 100 godina da peva ne bi vratila sve što je upropastila i ona i ekipa GRAND !!! Bolje da ne pevaju samo zagade okolinu ! PATOS EMOCIJE .. dublje dno ne postoji .. Uspravi se narode !
U ovom slučaju,odvratna muzika.
Re:
Pa ti si jedna seljancura nabubrelog mozga,i nista drugo ni ne mozes da razumes osim svetlane iz zitoradja! A taj broj ljudi na njenom koncertu govori samo koliko je drustvo zatucano i koliko se raspadamo!
Re:
Zaista ti ne smeta da se od naseg novca placa i promovise osudjeni kriminalac, mafijasica, sund i kic?! Nemoguce je da te ne zanima to sto kao narod moralno propadamo, sto su nam sve vrednosti urusene i sto nam pravni sistem ne funkcionise.
Takodje bih te zamolila da mi kazes kako od ovoga moze da se zaradi novac??? Obecavam dacu ti polovinu! :-)
Svakako, hvala na podrsci.
Re:
Sasvim tačno. Nažalost, primitivizam i glupost su odavno pobedili, sve ostalo je gubljenje vremena.
| This discussion has been closed. |