PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE
bahati, iskomplesirani,nekulturni. zaposljavani partijski tj; partijska policija...ugrozavaju dostojanstvo gradjana ! ukinuti ili motke u ruke ...
POD HITNO DA SE UKINE KOMUNALNA POLICIJA!!!
Противник сам свега што није у складу са уставом и против сам свих закона који су уведени од 5 октобра 2000. те године до данашњег дана
Jedini u Beogradu sam komentarisao i pitao sve "Komunalne Policajce" tokom svih ovih godina postojanja, dal znaju koji im je osnovni posao u službi?
Sve koje sam pitao gledali su me belo, žuto, kao da su pali s Marsa.
Kominalni policajci u Beogradu rade sve poslove, sem onog zbog čega su osnovani. Realno.
U tom smislu, hitno ukinuti ovu para-policijsku formaciju koja nema svrhu postojanja.
Nemam nista protiv komunalne policije i zena u autobusu je prekrsila zakon naravno nije zasluzila takav tretman. To niko ne zasluzuje. Ali komunalci ne rade svoj posao. Ja sam ih zvala zbog kafane u pokusaju koju je napravio moj komsija, bez i jedne jedine dozvole. Nisu se pojavili. A nasli jadnu zenu da maltretiraju zbog karte. Uzas!
Ma to su idioti!! Nista ne rade a dobijaju platu iz budzeta!!
Pa zar plate dobijaju da bi nas maltretira.
Smesno, sluzba formirana za komunalne probleme postade elitna jedinica za ulicne represije!!
| This discussion has been closed. |