PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE
Ako ovo ne urodi plodom... ja predlazem da se skupimo sa stanglama i prebijemo govna!
U startu mi se ideja nije svidela.Znao sam da ce da se izrodi u svoju suprotnost t.j. parapolicijsku formaciju.
K.P. sluzi za uhljebljenje sitnih politickih aktivista,onih najgorih koji bi prodali veru za veceru. Dovoljno je videti kako izgledaju te vucibatine i kola u kojima se sepure.Malo po malo dobice i naoruzanje....
Pretorijanska garda,ali......
rasturite naciste, a onog ko je doveo takve u poziciju da maltretiraju podanike strpati u zatvor jer su napravili novu naoružanu sps-radikal-julovsku
bandu. Podanici, vile u ruke i napred.Pozovite, staću prvi u redove i već sam naoštrio jedne vile. Peticije su smislene ako imaju rezultate, ali to u Smrdiji ne prolazi. Vile, vile podanici koji ćutite i trpite.....
zbog maltretiranja gradjana i zbog toga sto vecina ljudi zivi na rubu opstanka,a ovi se sepure,kao hitlerove ss divizije,kreteni.
Зато што су дрски, безобразни, бахати, нападни и агресивни! На крају крајева, ми их плаћамо, па би морали да имају више поштовања према људима који им обезбеђују плату! До победе!
Subjekt
УБЕДЉИВО НАЈГОРА ВЛАСТ ДО САДА НА СВИМ НИВОИМА, ГОВОРИЛИ СУ ДОК СУ БИЛИ ОПОЗИЦИЈА "КАКО СМЕ КОМУНАЛНА ПОЛИЦИЈА ДА АСИСТИРА КОНТРОЛОРИМА БУС ПЛУСА КАД ЈЕ ТО ПРИВАТНА ФИРМА" А ОНДА ИМ ДАДОШЕ ЈОШ ВЕЋА ОВЛАШТЕЊА! КОМУНАЛНА ПОЛИЦИЈА "РАДИ ЗА МАЛУ ПЛАТУ" ОД 37.000,00 ДО 50.000,00ДИНАРА У ЗАВИСНОСТИ ОД СТРУЧНЕ СПРЕМЕ, РЕЧЕ СРЂАН ИЛИЋ ШЕФ ПОДРУЧНЕ ЈЕДИНИЦЕ КОМУНАЛНЕ ПОЛИЦИЈЕ У БЕОГРАДУ НА ЈЕДНОЈ ТЕЛЕВИЗИЈИ!!! АКО ЈЕ ЊЕМУ ОВО МАЛА ПЛАТА, ШТА ДА РАДЕ ОНИ КОЈИ СА ИСТОМ СТРУЧНОМ СПРЕМОМ РАДЕ ЗА МИНИМАЛАЦ И ЊЕГА НЕ ПРИМАЈУ РЕДОВНО ПА ЧАК И ЈЕДАН ДЕО ВРАЋАЈУ ПОСЛОДАВЦУ???
Zasto su ukinuli lice koje je prodavalo karte u svakom autobusu? ovako, iz dzepa poreskih obveznika, placamo gomilu kontrolora, komunalnu policiju, i bezobrazno veliki procenat naplate turcima za bus-plus!
Pravi posao koji treba da rade, ne rade! Ono sta pise na sajtu komunalne policije da im je duznost i obaveza, nema sanse da dodju kad se pozovu!
NE TREBAJU NAM
| This discussion has been closed. |