PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE
Re: Re:
Moj brat je komunalni policajac, radi u tri smene za malu platu, hrani dvoje dece sram te bilo
Превара
Кампања вођена ради формирања комуналне полиције је била усмерена на побољшање сигурности грађана. Данас видимо да комуналаца нема по граду да патролирају у ноћним сатима. Сви су у аутобусима где малтретирају обичан народ.
GDE SU SADA SKINSI ,NACISTI , NAVIJACI DA STITE OVAJ NAROD
Javno pozivam bilo koga od te komunalne bagre OSAMARITE MENE PA DA VIDITE HOCU LI VAM RUKE POLOMITI OSUSILE VAM SE DA BOG DA.
Re: Re: Re:
Bolje da cuva ovce bar je castan posao za razliku od komunalnog kera.
Komunalci protiv mirnog i golorukog naroda, suprotstavimo se, a i ugasimo medije koji ih podrzavaju (Studio B i Pink, potpisite peticiju).
I na kraju zato sto maltretiraju narod i treba ih ukinuti!!!
fb
rebalo bi nekoliko aktivista poslati na stanice koje su pod najvećim gužvama i da se tu skupqaju potpisi.nemože svako videti peticiju na netu.
Комунална полиција не ради оно због чега је основана него се претвара у режимску параполицију. Доказ су веће плате и већа овлашћења него што их има регуларна полиција. Давање таквих бенефита неком ко је завршио брзопотезни курс је ван сваке памети.
Mnogo kostaju,vozikaju se po gradu na nas racun u novim kolima,
Nekada su njihov posao radili tz. pozornici policajci svaki u svom bloku ulica. U autobusima je na zadnjim vratima bio jedan covek kondukter koji je sam kontrolisao karte itd,itd
Не желим да ме плаћени криминалци СНС отетим новцем од моје пензије пребијају,шамарају жене,мрцваре по аутобусима овај опљачкан и јадан народ. Не желим да плаћам личну војску Александра Вучића . Вучићу, дали си толико уплашен да ти треба лична полиција да те чува?
| This discussion has been closed. |